reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Śnił mi się groszek i moja chrzestna, za chrzestna mogłabym iść zamówić msze ale za groszka nikt nie wie i nie chciałabym żeby wiedział, a nie mam takiego zaufanego księdza żeby mu powiedzieć co czuje i że chciałabym żeby się za niego pomodlił i mszę odprawił mężowi nie mówię nawet bo zaraz powie że za mało zajęć chyba mam...

reklama
Od tamtej sytuacji o której wam pisałam obiecałam sobie, że już do momentu starań nie pije a tym bardziej nie strzelają mi takie głupie pomysły do głowy jak sziszę i dlatego na najbliższą imprezę zaopatrzyłam się w piwa bezalkoholowe [emoji4]
Ja mam w piątek grilla przed weselnego i w sobotę wesele w górach. I nijak muszę zatestować bo będę ciągle myślała czy piwo mogę czy nie. To będzie 10-11 dni po owulacji. Ostatnia ciąża w 11dpo wyszedł mi test 25iU/l to może i tu coś będzie widać jeśli się udało. Liczę bardzo na ten cykl bo potem jestem bez meza całe dni płodne w kolejnym cyklu [emoji853]

Ja właśnie od początku z moim K ( jak zaczynaliśmy związek i to wszystko ) to chcieliśmy nazwać córeczkę Maja [emoji7] Dla mnie to piękne imię i chyba dojść rzadko spotykane bynajmniej tutaj w moich stronach. Nie znam też żadnej Majki więc idealnie [emoji7]
U nas Mai jest od groma :) tez mi się podoba, przyjaciółka nazwała tak swoją córkę:) mi strasznie się podoba Gaja lub Kaja właśnie ❤️

Co do imion dla dziewczynki mam juz od dawna wybrane bo kiedys mi sie przysnilo ze mialam mala coreczke Darie [emoji7] wiec w razie co to tak wlasnie dam a na drugie Dagmara [emoji7] Daria Dagmara [emoji7][emoji7][emoji7]
Dla chlopca mam tyle typow ze ciezko moze być ale głównie podoba mi sie Albert, Eryk, Dawid, Dariusz, Marek, Norbert [emoji4]
A moj synek ma imie z przypadku [emoji23] ja w ciazy nie chciałam znac płci wiec nie wybieralam imion, ale ze znajomymi byly rozne zaklady i kolega jako jedyny obstawial ze bedzie chlopak i ze jak wygra to mam dac dziecku na imie tak jak on ma [emoji23] no i wygrał [emoji23][emoji23]
Mi tez Eryk❤️ A od jakiegoś czasu tez Szymon i Milan, mojemu zaś podoba się Kubus.

Od tamtej sytuacji o której wam pisałam obiecałam sobie, że już do momentu starań nie pije a tym bardziej nie strzelają mi takie głupie pomysły do głowy jak sziszę i dlatego na najbliższą imprezę zaopatrzyłam się w piwa bezalkoholowe [emoji4]
Ja musze kupić na ślub szampana bezalkoholowego. :D tylko nie wiem gdzie stacjonarnie znajdę.

reklama
W piątek po wizycie dam znać co powiedziała [emoji9]
Zależy dokładnie co z paznokciami i czy potolog da radę. Nie wszystko podolog da radę zrobić. I pozostaje tylko chirurg jak u mojego męża.
I przede wszystkim wyeliminować trzeba wszystkie rzeczy które mogą powodować wrastanie paznokcia. Wysokie obcasy, buty wąskie w palcach, obcinanie paznokci na okrągło i krótko.
Paznokcie u stóp obcina się na prosto i krawędzie mają wychodzić z walu paznokciowego. Jestem kosmetyczka i jak Maja odrosnie od cycka będę robić kurs podologiczny. Bo teraz jedyne co jestem w stanie robić to pedicure frezarkowy a chciałabym jeszcze leczniczy i właśnie kostki arkady itp na wzrastające paznokcie :)

Do góry