reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Ja zawsze chciałam mieć Julie i mój Mąż jak się później okazało też, więc z córką nie mieliśmy żadnego problemu. Jeśli będziemy mieć drugą to najprawdopodobniej będzie Liwia albo Oliwia. A co do chłopca to już gorzej. Będziemy kombinować jak coś :)
Ha ha tez myślałam o Liwce przepiękne imie❤️ Oliwka tez❤️ Mi byłoby ciężko wybrać dla dziewczynki :/ (Gaja, Kaja,Liwia,Oliwia) dla chłopca to raczej na pewno Erys ❤️ Jeszcze jedno, które mi się podoba to Zoja - (dar ziemi) ale ze już jest w rodzinie, to tak nie dałabym :) choć piekne, niespotykane ❤️

Zależy dokładnie co z paznokciami i czy potolog da radę. Nie wszystko podolog da radę zrobić. I pozostaje tylko chirurg jak u mojego męża.
I przede wszystkim wyeliminować trzeba wszystkie rzeczy które mogą powodować wrastanie paznokcia. Wysokie obcasy, buty wąskie w palcach, obcinanie paznokci na okrągło i krótko.
Paznokcie u stóp obcina się na prosto i krawędzie mają wychodzić z walu paznokciowego. Jestem kosmetyczka i jak Maja odrosnie od cycka będę robić kurs podologiczny. Bo teraz jedyne co jestem w stanie robić to pedicure frezarkowy a chciałabym jeszcze leczniczy i właśnie kostki arkady itp na wzrastające paznokcie :)
Ja nie wiem czy u mnie to wrastające paznokcie w ogóle :( zaczęło się od grzybicy paznokci którą zlekceważyłam bo myślałam, że to na bank nie to !
Paznokcie zrobiły się grube i brzydkie, kupiłam w aptece środek na grzybicę paznokci wychodziło wszystko na prostą aż któregoś dnia zrobił mi się stan zapalny na obu palcach leciała ropa i wyglądało to strasznie poszłam do lekarza ale średnio mi coś pomaga dlatego chcę iść do tego podologa konsultacja 50 zł więc nie dużo a może coś mi doradzi, powie...

Jak masz możliwość zrób betę tak żeby na dzień grilla był wynik [emoji4]
Nie mogę, bo mieszkam w de. Jutro jedziemy do Polski całe popołudnie i pół nocy w drodze. Dojedziemy na środek nocy. W piątek rano zrobię test. Mogłaby, też szukać kliniki w Zakopanem, ale czy zrobią mi wyniki na ten sam dzień to nie wiem. Myślałam właśnie o tym, żeby tak zrobić. Wprawdzie nocujemy w Kościelisku ale to blisko, może poszukam czegoś.

Nie mogę, bo mieszkam w de. Jutro jedziemy do Polski całe popołudnie i pół nocy w drodze. Dojedziemy na środek nocy. W piątek rano zrobię test. Mogłaby, też szukać kliniki w Zakopanem, ale czy zrobią mi wyniki na ten sam dzień to nie wiem. Myślałam właśnie o tym, żeby tak zrobić. Wprawdzie nocujemy w Kościelisku ale to blisko, może poszukam czegoś.
Jak znajdziesz aptekę DOZ to oni mają super testy o czułości 10 gwarantuje że wyjdą jak coś będzie na rzeczy [emoji4]

reklama
A DE nie ma badań betaHCG? [emoji4] Pytam z ciekawości [emoji4]

Do góry