Ja w ciąży raz się zapedzilam i zjadlam wędzonego łososia [emoji23]Nie popadam w paranoje czasami mi się zdarza zjeść łososia [emoji4]
reklama
IrenaX
Fanka BB :)
Ha ha tez myślałam o Liwce przepiękne imieJa zawsze chciałam mieć Julie i mój Mąż jak się później okazało też, więc z córką nie mieliśmy żadnego problemu. Jeśli będziemy mieć drugą to najprawdopodobniej będzie Liwia albo Oliwia. A co do chłopca to już gorzej. Będziemy kombinować jak coś![]()
![Red heart :heart: ❤️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/2764.png)
![Red heart :heart: ❤️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/2764.png)
paulina1994
Ja nie wiem czy u mnie to wrastające paznokcie w ogóleZależy dokładnie co z paznokciami i czy potolog da radę. Nie wszystko podolog da radę zrobić. I pozostaje tylko chirurg jak u mojego męża.
I przede wszystkim wyeliminować trzeba wszystkie rzeczy które mogą powodować wrastanie paznokcia. Wysokie obcasy, buty wąskie w palcach, obcinanie paznokci na okrągło i krótko.
Paznokcie u stóp obcina się na prosto i krawędzie mają wychodzić z walu paznokciowego. Jestem kosmetyczka i jak Maja odrosnie od cycka będę robić kurs podologiczny. Bo teraz jedyne co jestem w stanie robić to pedicure frezarkowy a chciałabym jeszcze leczniczy i właśnie kostki arkady itp na wzrastające paznokcie![]()
Paznokcie zrobiły się grube i brzydkie, kupiłam w aptece środek na grzybicę paznokci wychodziło wszystko na prostą aż któregoś dnia zrobił mi się stan zapalny na obu palcach leciała ropa i wyglądało to strasznie poszłam do lekarza ale średnio mi coś pomaga dlatego chcę iść do tego podologa konsultacja 50 zł więc nie dużo a może coś mi doradzi, powie...
Ann_
Nie mogę, bo mieszkam w de. Jutro jedziemy do Polski całe popołudnie i pół nocy w drodze. Dojedziemy na środek nocy. W piątek rano zrobię test. Mogłaby, też szukać kliniki w Zakopanem, ale czy zrobią mi wyniki na ten sam dzień to nie wiem. Myślałam właśnie o tym, żeby tak zrobić. Wprawdzie nocujemy w Kościelisku ale to blisko, może poszukam czegoś.Jak masz możliwość zrób betę tak żeby na dzień grilla był wynik [emoji4]
Ann_
Znam sklep gdzie mają wina i szampan bezalko ale on jest online chyba że byłabyś w Wawie [emoji4]Ja musze kupić na ślub szampana bezalkoholowego.tylko nie wiem gdzie stacjonarnie znajdę.
paulina1994
Jak znajdziesz aptekę DOZ to oni mają super testy o czułości 10 gwarantuje że wyjdą jak coś będzie na rzeczy [emoji4]Nie mogę, bo mieszkam w de. Jutro jedziemy do Polski całe popołudnie i pół nocy w drodze. Dojedziemy na środek nocy. W piątek rano zrobię test. Mogłaby, też szukać kliniki w Zakopanem, ale czy zrobią mi wyniki na ten sam dzień to nie wiem. Myślałam właśnie o tym, żeby tak zrobić. Wprawdzie nocujemy w Kościelisku ale to blisko, może poszukam czegoś.
1
174974
Gość
Jest i szampan z wino bez alko.Kurcze szampana bez alko jeszcze nie spotkałam [emoji4]
Kaamilaaa
Jak był wedzony na cieplo to zadne ryzyko [emoji4]Ja w ciąży raz się zapedzilam i zjadlam wędzonego łososia [emoji23]
paulina1994
Dobrze, że wkoncu coś stworzyli dla ciężarnych [emoji16][emoji16][emoji16]Jest i szampan z wino bez alko.Po prostu wyrób alkoholowy przechodzi proces dealkoholizacji czy jakoś tak i smak wina zostaje, tylko nie ma grama alkoholu.
![]()
reklama
paulina1994
A DE nie ma badań betaHCG? [emoji4] Pytam z ciekawości [emoji4]Nie mogę, bo mieszkam w de. Jutro jedziemy do Polski całe popołudnie i pół nocy w drodze. Dojedziemy na środek nocy. W piątek rano zrobię test. Mogłaby, też szukać kliniki w Zakopanem, ale czy zrobią mi wyniki na ten sam dzień to nie wiem. Myślałam właśnie o tym, żeby tak zrobić. Wprawdzie nocujemy w Kościelisku ale to blisko, może poszukam czegoś.