reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Śnił mi się groszek i moja chrzestna, za chrzestna mogłabym iść zamówić msze ale za groszka nikt nie wie i nie chciałabym żeby wiedział, a nie mam takiego zaufanego księdza żeby mu powiedzieć co czuje i że chciałabym żeby się za niego pomodlił i mszę odprawił mężowi nie mówię nawet bo zaraz powie że za mało zajęć chyba mam...

reklama
Od tamtej sytuacji o której wam pisałam obiecałam sobie, że już do momentu starań nie pije a tym bardziej nie strzelają mi takie głupie pomysły do głowy jak sziszę i dlatego na najbliższą imprezę zaopatrzyłam się w piwa bezalkoholowe [emoji4]
Ja mam w piątek grilla przed weselnego i w sobotę wesele w górach. I nijak muszę zatestować bo będę ciągle myślała czy piwo mogę czy nie. To będzie 10-11 dni po owulacji. Ostatnia ciąża w 11dpo wyszedł mi test 25iU/l to może i tu coś będzie widać jeśli się udało. Liczę bardzo na ten cykl bo potem jestem bez meza całe dni płodne w kolejnym cyklu [emoji853]

Ja właśnie od początku z moim K ( jak zaczynaliśmy związek i to wszystko ) to chcieliśmy nazwać córeczkę Maja [emoji7] Dla mnie to piękne imię i chyba dojść rzadko spotykane bynajmniej tutaj w moich stronach. Nie znam też żadnej Majki więc idealnie [emoji7]
U nas Mai jest od groma :) tez mi się podoba, przyjaciółka nazwała tak swoją córkę:) mi strasznie się podoba Gaja lub Kaja właśnie ❤️

Co do imion dla dziewczynki mam juz od dawna wybrane bo kiedys mi sie przysnilo ze mialam mala coreczke Darie [emoji7] wiec w razie co to tak wlasnie dam a na drugie Dagmara [emoji7] Daria Dagmara [emoji7][emoji7][emoji7]
Dla chlopca mam tyle typow ze ciezko moze być ale głównie podoba mi sie Albert, Eryk, Dawid, Dariusz, Marek, Norbert [emoji4]
A moj synek ma imie z przypadku [emoji23] ja w ciazy nie chciałam znac płci wiec nie wybieralam imion, ale ze znajomymi byly rozne zaklady i kolega jako jedyny obstawial ze bedzie chlopak i ze jak wygra to mam dac dziecku na imie tak jak on ma [emoji23] no i wygrał [emoji23][emoji23]
Mi tez Eryk❤️ A od jakiegoś czasu tez Szymon i Milan, mojemu zaś podoba się Kubus.

Od tamtej sytuacji o której wam pisałam obiecałam sobie, że już do momentu starań nie pije a tym bardziej nie strzelają mi takie głupie pomysły do głowy jak sziszę i dlatego na najbliższą imprezę zaopatrzyłam się w piwa bezalkoholowe [emoji4]
Ja musze kupić na ślub szampana bezalkoholowego. :D tylko nie wiem gdzie stacjonarnie znajdę.

reklama
W piątek po wizycie dam znać co powiedziała [emoji9]
Zależy dokładnie co z paznokciami i czy potolog da radę. Nie wszystko podolog da radę zrobić. I pozostaje tylko chirurg jak u mojego męża.
I przede wszystkim wyeliminować trzeba wszystkie rzeczy które mogą powodować wrastanie paznokcia. Wysokie obcasy, buty wąskie w palcach, obcinanie paznokci na okrągło i krótko.
Paznokcie u stóp obcina się na prosto i krawędzie mają wychodzić z walu paznokciowego. Jestem kosmetyczka i jak Maja odrosnie od cycka będę robić kurs podologiczny. Bo teraz jedyne co jestem w stanie robić to pedicure frezarkowy a chciałabym jeszcze leczniczy i właśnie kostki arkady itp na wzrastające paznokcie :)

Do góry