reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Teraz będzie dopiero drugi dopiero teraz trafiłam na dobrego lekarza który dał mi cała listę badań w wyznaczonych dniach cyklu ale z mężem staram się od 3 lat tylko nie zawsze się udawalo bo wyjeżdża zagranice
Można wiedzieć jakie badania masz zrobic ? U mnie tez tak, bo mój za granica pracuje...

reklama
Można wiedzieć jakie badania masz zrobic ? U mnie tez tak, bo mój za granica pracuje...
U mnie było bardzo duzo badań wydałam na nie ponad 700 zl na pewno miałam tsh witaminę D, prolaktyne
hej pamietam tylko TSH PROLAKTYNE , Witaminę D, toksoplazmozę ,progesteron tyle pamietam. Jeszcze jakieś inne dziwne. Oczywiście te miałam w dowolnym dniu cyklu ale jeszcze podczas miesiączki w drugim dniu cyklu miałam jeszcze jakieś 3 badania robione ale nie pamietam nazw a wyniki pojechały z mężem w samochodzie

reklama
@KatiNails gratulacje :-)
A ja miałam dziś testować ale temperatura spadła i odpuściłam... Czuję się typowo okresowo chyba mogę przygotować się do 9 cs...... Ehh coraz bardziej nie mam do tego siły, za dwa tygodnie wizyta u endokrynologa ginekologa i mam nadzieję że wprowadzi jakieś leczenie i do końca roku się uda.... A jeszcze dzisiaj otrzymałam grafik na sierpień i wszystkie weekendy pracuje na drugich zmianach.... Wrrr co za dzień :realmad:

Do góry