reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Wracam od dermatologa i zmiana ktora mam na ręce to wlokniak twardy lagodna zmiana nowotworowa. Mam sie nia nie przejmować nie zagraza mi w niczym i przez podrażnienia sie powiększa. Mam sie zastanowić czy chhce usunąć i umowic sie później bo latem i tak nie robia zadnych zabiegow. Muszę zobaczyc jaki mam pakiet w luxmed czy usune to bezplatnie.

Hej
Jakiś czasu temu wstawiłam zdjęcie testu z cieniem kreski , zrobiłam następnego dnia i też był cień.. niestety dzisiaj nie wyszło już nic...zero .. białe pole.. nie wiem czemu te dwa testy wyszły z bladziutkimi kreskami. .
Chyba nigdy nie zrobię już testu przed terminem

Pozdrawiam Was

reklama
@KatiNails Wow! Gratulacje!!! Wspaniale wieści! Dobrze, że corcia już z Wami!
Waga też ok Całkiem jak moja, tylko nasza jeszcze mniejsza bo 2410/49cm ale zobaczysz na jaką pannice wyrośnie! Włoski po oas, gumeczki i te babskie sprawy!
ps. to się jak będziecie chceli zalapiecie na darmowe szczepienia dla dzieci z małą wagą urodzinową.

Do góry