1
174974
Gość
Ja chyba jestem odmieńcem, bo w czasie @ zawsze więcej piszę a jak zbliżają się dni płodne to wtedy milczę.Jeżeli dobrze liczę, Kasia ma dziś 3dc. Na tym etapie nie jesteśmy zbyt aktywne na forum.![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja chyba jestem odmieńcem, bo w czasie @ zawsze więcej piszę a jak zbliżają się dni płodne to wtedy milczę.Jeżeli dobrze liczę, Kasia ma dziś 3dc. Na tym etapie nie jesteśmy zbyt aktywne na forum.![]()
A faktycznie, chyba to wyparłam i liczyłam jeszcze na dobre wieści...Jeżeli dobrze liczę, Kasia ma dziś 3dc. Na tym etapie nie jesteśmy zbyt aktywne na forum.![]()
Dobrze pamietam, ze bralas luteine na wywołanie? Dziwne to :OSpóźnia się 15 dni, badania tarczycy robiłam robiłam w tamtym tygodniu ale i tak muszę wyniki skonsultować z lekarzem.
Tak, brałam duphston wg zaleceń na wywołanie i nic. Dziwne to w cholere, zawsze w ten sam dzień dostawałam okres co brałam ostatnią tabletkę duphastonu albo max dwa dni później, ale zazwyczaj w ostatni dzień brania duphasotnu. Jak to będzie ciąża to padnę normalnie.Dobrze pamietam, ze bralas luteine na wywołanie? Dziwne to :O
Tak, brałam duphston wg zaleceń na wywołanie i nic. Dziwne to w cholere, zawsze w ten sam dzień dostawałam okres co brałam ostatnią tabletkę duphastonu albo max dwa dni później, ale zazwyczaj w ostatni dzień brania duphasotnu. Jak to będzie ciąża to padnę normalnie.
A ile dni temu wzięłaś ostatnia tabletke? Ja tez zawsze max 2-3 dni i dostawałam okres po duphastonie. Mimo wszysyko dalej wierze i trzymam kciuki!!:*Tak, brałam duphston wg zaleceń na wywołanie i nic. Dziwne to w cholere, zawsze w ten sam dzień dostawałam okres co brałam ostatnią tabletkę duphastonu albo max dwa dni później, ale zazwyczaj w ostatni dzień brania duphasotnu. Jak to będzie ciąża to padnę normalnie.
Dzisiaj juz na pewno nie pójdę, jutro nie wiem co będzie, ale jeśli dam radę to podjadę.Ja po cichu wierzę, że to ciąża. Idziesz na betę?
U mnie już 7 dni po ostatniej tabletce. Ja na nic się już nie nastawiam, bo głowa mi pęknie.A ile dni temu wzięłaś ostatnia tabletke? Ja tez zawsze max 2-3 dni i dostawałam okres po duphastonie. Mimo wszysyko dalej wierze i trzymam kciuki!!:*