1
174974
Gość
No właśnie ja tam serio nie wierze testom domowym ale i tak je robie.Test albo beta [emoji23]ale Ty już kiedyś pisałaś że u CB testy kupne są mało wiarygodne
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No właśnie ja tam serio nie wierze testom domowym ale i tak je robie.Test albo beta [emoji23]ale Ty już kiedyś pisałaś że u CB testy kupne są mało wiarygodne
Byłam już w tym cyklu dwa razy.Idźże babo na tą betę bo ileż mogę Was z ukrycia podglądać? [emoji14] te grudki to mogą być gruczoły montgomery'ego. Jak beta wyjdzie negatywna, to prolaktynę zbadaj.
Jutro na betę marsz! Bo przez kolano!Byłam już w tym cyklu dwa razy.Ale dwa i 4 dni po plamieniu więc te bety mogły być negatywne jeśli plamienie było owulacyjne. Właśnie wiem, że to mogą być gruczoły montgomery'ego dlatego trochę się ucieszyłam, ale muszę sie ogarnąć i się nie nastawiać.
Ania a Ty jak się czujesz!? : *Jutro na betę marsz! Bo przez kolano!
Nie wiem właśnie czy jutro będę miała możliwość. Ale spróbuje bo sama jestem ciekawa.Jutro na betę marsz! Bo przez kolano!
Zmęczona. Mam brzuch duuuuzo większy od Twojego i młody coś się na świat próbuje przedwcześnie wydostać, ale mu nie pozwalamAnia a Ty jak się czujesz!? : *
Boskie [emoji7][emoji7][emoji7]Zmęczona. Mam brzuch duuuuzo większy od Twojego i młody coś się na świat próbuje przedwcześnie wydostać, ale mu nie pozwalamjeszcze chwilę niech posiedzi. Tydzień temu ważył 2300, więc teraz pewnie już mu stuknelo 2,5 kg. A u Ciebie co? Ty jakos chwilę przede mną jesteś w kolejce
![]()
Dodaje zdjęcie które zrobiła mi tydzień temu cudowna fotografkaZobacz załącznik 878391