reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Test albo beta [emoji23]ale Ty już kiedyś pisałaś że u CB testy kupne są mało wiarygodne
No właśnie ja tam serio nie wierze testom domowym ale i tak je robie. :D Wczoraj robiłam czuły pepino z Tesco ale negatywny. Dzisiaj jest 11 dzień od tego plamienia, plamenie mogło być owulacyjne bo śluz taki był jak przy owulacji tylko lekko brązowy. W piątek mam wizytę u gina to się wszystko wyjaśni. Albo może jutro pojadę na betę, zalezy jaka będzie pogoda. ;)

reklama
Idźże babo na tą betę bo ileż mogę Was z ukrycia podglądać? [emoji14] te grudki to mogą być gruczoły montgomery'ego. Jak beta wyjdzie negatywna, to prolaktynę zbadaj.
Byłam już w tym cyklu dwa razy. :D Ale dwa i 4 dni po plamieniu więc te bety mogły być negatywne jeśli plamienie było owulacyjne. Właśnie wiem, że to mogą być gruczoły montgomery'ego dlatego trochę się ucieszyłam, ale muszę sie ogarnąć i się nie nastawiać.

Byłam już w tym cyklu dwa razy. :D Ale dwa i 4 dni po plamieniu więc te bety mogły być negatywne jeśli plamienie było owulacyjne. Właśnie wiem, że to mogą być gruczoły montgomery'ego dlatego trochę się ucieszyłam, ale muszę sie ogarnąć i się nie nastawiać.
Jutro na betę marsz! Bo przez kolano!

Ania a Ty jak się czujesz!? : *
Zmęczona. Mam brzuch duuuuzo większy od Twojego i młody coś się na świat próbuje przedwcześnie wydostać, ale mu nie pozwalam ;) jeszcze chwilę niech posiedzi. Tydzień temu ważył 2300, więc teraz pewnie już mu stuknelo 2,5 kg. A u Ciebie co? Ty jakos chwilę przede mną jesteś w kolejce ;)
Dodaje zdjęcie które zrobiła mi tydzień temu cudowna fotografka ;)
FB_IMG_1531399433376.jpg

Załączniki

• FB_IMG_1531399433376.jpg
    FB_IMG_1531399433376.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 377
Zmęczona. Mam brzuch duuuuzo większy od Twojego i młody coś się na świat próbuje przedwcześnie wydostać, ale mu nie pozwalam ;) jeszcze chwilę niech posiedzi. Tydzień temu ważył 2300, więc teraz pewnie już mu stuknelo 2,5 kg. A u Ciebie co? Ty jakos chwilę przede mną jesteś w kolejce ;)
Dodaje zdjęcie które zrobiła mi tydzień temu cudowna fotografka ;) Zobacz załącznik 878391
Boskie [emoji7][emoji7][emoji7]
To leż leż mały niech się nie spieszy :* to pewnie będzie duzy chłopak :*
Ja dziś zaczęłam 36tc, a malutka wczoraj na wizycie ledwo ponad 2kg. Wystraszylam się w pierwszym momencie bo syn miał 3650 no i tym razem też byłam nastawiona na większe dziecko. Ale najwidoczniej Maja będzie podobna do mnie. Ja się urodziłam w terminie z waga 2650 :)
Zresztą właśnie odnośnie tego mojego brzucha to nawet wczoraj mój ginekolog się śmiał : no ma Pani tak malutki brzuszek że co Pani chciała klocka w nim? [emoji23]

reklama
Do góry