reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Jeżeli dobrze liczę, Kasia ma dziś 3dc. Na tym etapie nie jesteśmy zbyt aktywne na forum. :)
Ja chyba jestem odmieńcem, bo w czasie @ zawsze więcej piszę a jak zbliżają się dni płodne to wtedy milczę. ;) Powoli wraca mi humor, dzwonił narzeczony, kierownik okazał się wyrozumiały, aż jestem w szoku. Jak usłyszał, że chcę się zwolnić, to kazał mi trochę odpocząć, pójść do lekarza a nie myśleć o zwolnieniu bo ma nadzieje na dalszą współpracę. Mam nadzieję, że albo to po prostu ciążą jakimś cudem albo, że to taki jednorazowy wybryk organizmu i jak dostanę @ to wszystko minie.

reklama
Dobrze pamietam, ze bralas luteine na wywołanie? Dziwne to :O
Tak, brałam duphston wg zaleceń na wywołanie i nic. Dziwne to w cholere, zawsze w ten sam dzień dostawałam okres co brałam ostatnią tabletkę duphastonu albo max dwa dni później, ale zazwyczaj w ostatni dzień brania duphasotnu. Jak to będzie ciąża to padnę normalnie.

I teraz tak przeglądam aplikację menstruacyjną i tak jak pisałam, od razu dostawałam okres jak brałam duphaston na wywołanie.

Tak, brałam duphston wg zaleceń na wywołanie i nic. Dziwne to w cholere, zawsze w ten sam dzień dostawałam okres co brałam ostatnią tabletkę duphastonu albo max dwa dni później, ale zazwyczaj w ostatni dzień brania duphasotnu. Jak to będzie ciąża to padnę normalnie.

Ja po cichu wierzę, że to ciąża. Idziesz na betę?

A ile dni temu wzięłaś ostatnia tabletke? Ja tez zawsze max 2-3 dni i dostawałam okres po duphastonie. Mimo wszysyko dalej wierze i trzymam kciuki!!:*

reklama
Ja po cichu wierzę, że to ciąża. Idziesz na betę?
Dzisiaj juz na pewno nie pójdę, jutro nie wiem co będzie, ale jeśli dam radę to podjadę.
A ile dni temu wzięłaś ostatnia tabletke? Ja tez zawsze max 2-3 dni i dostawałam okres po duphastonie. Mimo wszysyko dalej wierze i trzymam kciuki!!:*
U mnie już 7 dni po ostatniej tabletce. Ja na nic się już nie nastawiam, bo głowa mi pęknie.

Do góry