reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Hej! Okresu nadal nie ma, załamuje mnie to. Nie wiem czy się rejestrować na nfz do ginekologa, czy jest w ogóle sens skoro i tak mówił, że z tą tarczycą to już prywatnie. A jeśli chociaż z tym opóźnieniem to też ciekawe kiedy będę miała wizytę.
Kurcze :( myślałam, że kilka dni i dostaniesz, a duphaston jeszcze bierzesz czy już odstawiałas ? Po odstawieniu dupka powinien tak do 5 dni wystąpić

Czekam teraz na telefon z rejestracji, bo jak dzwoniłam to miałam pacjentkę na ktg. W ogóle dzisiaj śniło mi się, że miałam dzieciątko. Nie spodziewałam się, że aż tak będę świrować...
Też czasami śnią mi się pierdoły przez to, że o tym myślimy ! Będzie dobrze, musi być [emoji4] wyluzuj kochana trochę przestań cały czas myśleć o ciąży jako o priorytecie życiowym ;) ja tak zrobiłam i zaraz byłam w ciąży, nie liczyłam, nie sprawdzałam i groszek się pojawił ;) fakt, że niestety straciłam :(

Ja chyba jestem odmieńcem, bo w czasie @ zawsze więcej piszę a jak zbliżają się dni płodne to wtedy milczę. ;) Powoli wraca mi humor, dzwonił narzeczony, kierownik okazał się wyrozumiały, aż jestem w szoku. Jak usłyszał, że chcę się zwolnić, to kazał mi trochę odpocząć, pójść do lekarza a nie myśleć o zwolnieniu bo ma nadzieje na dalszą współpracę. Mam nadzieję, że albo to po prostu ciążą jakimś cudem albo, że to taki jednorazowy wybryk organizmu i jak dostanę @ to wszystko minie.
No widzisz ;) trzeba wierzyć, że jakoś wszystko do przodu pójdzie [emoji4]

Kurcze :( myślałam, że kilka dni i dostaniesz, a duphaston jeszcze bierzesz czy już odstawiałas ? Po odstawieniu dupka powinien tak do 5 dni wystąpić
Tak jak pisałam wyżej, brałam 7 dni duphaston, ostatnia tabletka 7 dni temu, dyskomfortu na okres brak, tak jakby nie miał jeszcze przyjść.

Nie wiem czy brać to pod uwagę ale na piersiach, dokładnie na brodawkach pojawiły się takie grudki, takie grudki pojawiły się u mnie bardzo szybko w pierwszej ciąży, do tego brodawki zmieniły kolor. I to już nie jest moja wyobraźnia. :D

Nie wiem czy brać to pod uwagę ale na piersiach, dokładnie na brodawkach pojawiły się takie grudki, takie grudki pojawiły się u mnie bardzo szybko w pierwszej ciąży, do tego brodawki zmieniły kolor. I to już nie jest moja wyobraźnia. :D
Test albo beta [emoji23]ale Ty już kiedyś pisałaś że u CB testy kupne są mało wiarygodne

reklama
Idźże babo na tą betę bo ileż mogę Was z ukrycia podglądać? [emoji14] te grudki to mogą być gruczoły montgomery'ego. Jak beta wyjdzie negatywna, to prolaktynę zbadaj.

Do góry