reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Cześć. Witam się i ja w 1dc. Mój pozytywny test 3 dni przed @ był chyba nie dokońca pewny. Nastepnego dnia rano kreska już prawie niewidoczna a dzisiaj @. Smutne to wszystko, ale cóż - kolejny cs przed nami... Nie chce myśleć czy coś było... Tak się właśnie kończy testowanie przed terminem @. Zawsze sobie obiecuję że nie będę, ale mam słabą silną wolę :) no cóż, walczymy dalej i się nie poddajemy
Przykro mi i trzymam kciuki za kolejny [emoji8]

Ja wczoraj jak wariatka w Rossmanie wzięłam test z półki, stanęłam przy kasie, po czym odeszłam i go odłożyłam [emoji23]

Hej! Okresu nadal nie ma, załamuje mnie to. Nie wiem czy się rejestrować na nfz do ginekologa, czy jest w ogóle sens skoro i tak mówił, że z tą tarczycą to już prywatnie. A jeśli chociaż z tym opóźnieniem to też ciekawe kiedy będę miała wizytę.

Hej! Okresu nadal nie ma, załamuje mnie to. Nie wiem czy się rejestrować na nfz do ginekologa, czy jest w ogóle sens skoro i tak mówił, że z tą tarczycą to już prywatnie. A jeśli chociaż z tym opóźnieniem to też ciekawe kiedy będę miała wizytę.
Zarejestruj się do gina tak czy siak. Ile Ci się ten okres spóźnia? Wspominałaś że brałaś antybiotyki może mieć to wpływ jednak i tak na Twoim miejscu wybrałabym się dol lekarza. Powtórz badania tarczycy może trzeba będzie zwiększyć dawkę eutorytexu. Masz ostatnio trochę stresu(slub,praca) także może tarczyca szwankować. Stres to wróg tarczycy

Zarejestruj się do gina tak czy siak. Ile Ci się ten okres spóźnia? Wspominałaś że brałaś antybiotyki może mieć to wpływ jednak i tak na Twoim miejscu wybrałabym się dol lekarza. Powtórz badania tarczycy może trzeba będzie zwiększyć dawkę eutorytexu. Masz ostatnio trochę stresu(slub,praca) także może tarczyca szwankować. Stres to wróg tarczycy
Spóźnia się 15 dni, badania tarczycy robiłam robiłam w tamtym tygodniu ale i tak muszę wyniki skonsultować z lekarzem.

Czekam teraz na telefon z rejestracji, bo jak dzwoniłam to miałam pacjentkę na ktg. W ogóle dzisiaj śniło mi się, że miałam dzieciątko. Nie spodziewałam się, że aż tak będę świrować...

reklama
Do góry