reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
No i niestety na tescie z allegro nie ma nawet cienia cienia z porannego moczu. Dobija mnie to wszystko. Ktoras kiedys pisala ze to dopiero 2 cs... Dla mnie az 2 przezywam kazdy cykl jakby to byl 20ty.. Odechcialo mi się isc do pracy caly dzien bede zdołowana myśleć..a w swoim przypadku w cuda nie wierzę.. :(:(:(:(:(

No i niestety na tescie z allegro nie ma nawet cienia cienia z porannego moczu. Dobija mnie to wszystko. Ktoras kiedys pisala ze to dopiero 2 cs... Dla mnie az 2 przezywam kazdy cykl jakby to byl 20ty.. Odechcialo mi się isc do pracy caly dzien bede zdołowana myśleć..a w swoim przypadku w cuda nie wierzę.. :(:(:(:(:(

Mi te z Allegro nawet owu nie pokazały [emoji23] więc spokojnie [emoji173]️ weź jakiś porządny z apteki test a nie takie syfy.

Migdalove trzymam kciuki za przyrost.
U nas też w tym cyklu nic z tego. Przytulanki były 2 dni przed owulką A potem się pokłóciliśmy i zwątpiłam w to wszystko. Życie ach życie.

Ja cię rozumiem. Ja tez z tych co już przy drugim cyklu traci głowę. U nas zawsze udaje się zajść w ciągle od razu, ale jak przychodzi strata to się dołuje. W takim przypadku mam stracone 3 cykle zamiast jednego. Bo płodność wróci za pewne z początkiem sierpnia.

Hej kochane! Obudziłam się bez okresu tak więc jedziemy dzisiaj znowu na betę.

Powodzenia [emoji4] kciuki zaciskam.

Właśnie czekam do rejestracji do rodzinnego, potem tutaj też na krew w kierunkach tarczycowych. Potem pojedziemy na betę.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
9C4F7777-73E8-4227-ABE8-A94B9A7A3933.jpeg
Pokazywałyście wczoraj brzuszek to ja też pokażę - 23 tc, ale u mnie to chyba całkiem nic nie widać ...

Załączniki

• 9C4F7777-73E8-4227-ABE8-A94B9A7A3933.jpeg
    9C4F7777-73E8-4227-ABE8-A94B9A7A3933.jpeg
    310,5 KB · Wyświetleń: 283
Do góry