piorunem
Fanka BB :)
@agrafka Te Twoje krechy są ekstra! Jakie grubaśne! Robiłaś betę? Musi być mega wysoka w stosunku do wieku ciąży .
@Maliina spokojnie . Jeszcze jest mnóstwo czasu na testowanie. Mam nadzieję, że II zaraz się pojawiają w pełni jawnie na każdym teście.
@IrenkaX bardzo mi przykro .
@piorunem hahaha, ja też miałam taką nadzieję, że nie ubiorę dziecka od stóp do głów na różowo. Wyprawkę dla córci miałam totalnie unisex, a jak tylko do przedszkola poszła inne opcje niż róż nie wchodziły w grę. Rozpaczała straszliwie, że ona chce różowe/fioletowe, najlepiej z cekinami. I na nic się zdały dobre (w moim przekonaniu ) wzorce - mój styl jest zupełnie nie w kierunku różów i cekinów . Życie wiele weryfikuje. Ale może u Was się uda.
Ciuszki śliczne .
@Migdalove jeszcze nic straconego . Kciuków nie puszczam.
@Kasienka3b kciuki nieustannie!!!
U mnie dzisiaj 31dc, okresu nie ma, choć czuję, że zaraz zawita. Nic mnie poza brzuchem (i głową) nie boli. Nie robię testu, bo nie ma sensu. Absolutnie nie czuję się ciążowo. A jednak jakieś doświadczenie mam, bo 3 krotne i zawsze czułam, że coś może być na rzeczy . No i sutki bolały zawsze.
Martwi mnie tylko, że tak mi się wydłużył ten cykl :/. Mam nadzieję, że to jednorazowy incydent, a nie jakieś hormonalne zawirowania.
O nie, byle tylko nas ten róż nie opanował ;p