reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
@agrafka Te Twoje krechy są ekstra! Jakie grubaśne! Robiłaś betę? Musi być mega wysoka w stosunku do wieku ciąży :D.

@Maliina spokojnie :). Jeszcze jest mnóstwo czasu na testowanie. Mam nadzieję, że II zaraz się pojawiają w pełni jawnie na każdym teście.

@IrenkaX bardzo mi przykro :(.

@piorunem hahaha, ja też miałam taką nadzieję, że nie ubiorę dziecka od stóp do głów na różowo. Wyprawkę dla córci miałam totalnie unisex, a jak tylko do przedszkola poszła inne opcje niż róż nie wchodziły w grę. Rozpaczała straszliwie, że ona chce różowe/fioletowe, najlepiej z cekinami. I na nic się zdały dobre (w moim przekonaniu ;)) wzorce - mój styl jest zupełnie nie w kierunku różów i cekinów ;). Życie wiele weryfikuje. Ale może u Was się uda.
Ciuszki śliczne :).

@Migdalove jeszcze nic straconego :). Kciuków nie puszczam.

@Kasienka3b kciuki nieustannie!!!

U mnie dzisiaj 31dc, okresu nie ma, choć czuję, że zaraz zawita. Nic mnie poza brzuchem (i głową) nie boli. Nie robię testu, bo nie ma sensu. Absolutnie nie czuję się ciążowo. A jednak jakieś doświadczenie mam, bo 3 krotne i zawsze czułam, że coś może być na rzeczy ;). No i sutki bolały zawsze.
Martwi mnie tylko, że tak mi się wydłużył ten cykl :/. Mam nadzieję, że to jednorazowy incydent, a nie jakieś hormonalne zawirowania.

O nie, byle tylko nas ten róż nie opanował ;p

reklama
I mój A. polubił naszego doktorka [emoji846] oczywiście dostałam lekki, merytoryczny opr, ze nie chce iść na wolne, bo nie chce narazie [emoji846] powiedzial, ze widzi, ze jestem taki sam typ jak jego żona, która pracowała do 34 tyg ciąży przy pierwszym dziecku, przy drugim jej się odmieniło i od początku była praktycznie na zwolnieniu. Skomentował tylko, ze przy drugim jest pewny, ze i mi się odmieni [emoji846] lubię go i mam do niego zaufanie [emoji846]

A Ty Kochana jak tam? Który dc?

Mnie co wizytę pyta lekarz czy tak bardzo kocham swoją pracę, że nie chcę sobie odpocząć w domu i to jeszcze w tak piękną pogodę ;p

Mnie co wizytę pyta lekarz czy tak bardzo kocham swoją pracę, że nie chcę sobie odpocząć w domu i to jeszcze w tak piękną pogodę ;p
Dziewczyny nie jesteście same [emoji23] ja ostatnia klientke mam dzień przed terminem mojego cc [emoji23] także ten [emoji23]
A w domu wcale mniej roboty nie ma [emoji23] co z tego jak mniej klientek umawiam to się wzięłam jak nie za przetwory to pieczenie [emoji23]

Jejku, jak ja chciałabym już być po prenatalnych o zeby wszystko było ok. W takim razie trzymam kciuki za połówkowe i życzę aby wszystko dalej spokojnie przebiegało a malutka urodziła się piękna i zdrowa [emoji846]

Szybciutko zleci, zobaczysz ;) później będziesz chciała być po połówkowych, później po 25tyg., po 30... a później po porodzie ;)
Trzymam kciuki za Ciebie i Maleństwo i gratuluję ogromnie ;)

Jakie to są pożądne testy tak by miały czułosc 10 i nie byly to pink? U mnie w tej miescinie moze byc ciężko dostac. Ostatnio w aptece jak spytałam jakiej czulosci mają testy to farmaceutka nie wiedziala o co pytam

No i niestety na tescie z allegro nie ma nawet cienia cienia z porannego moczu. Dobija mnie to wszystko. Ktoras kiedys pisala ze to dopiero 2 cs... Dla mnie az 2 przezywam kazdy cykl jakby to byl 20ty.. Odechcialo mi się isc do pracy caly dzien bede zdołowana myśleć..a w swoim przypadku w cuda nie wierzę.. :(:(:(:(:(
Kochana dopiero masz 10dp wiec spokojnie...jeszcze nic straconego.

reklama
Do góry