Ann_
Fanka BB :)
Ale emocje serwujesz [emoji846]Test 25mlu/ml negatywny.
Piękne kreski, siostra pewnie się ucieszy bardzo. W marcu masz termin prawda?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale emocje serwujesz [emoji846]Test 25mlu/ml negatywny.
Piękne kreski, siostra pewnie się ucieszy bardzo. W marcu masz termin prawda?
@MatiMar oj tak. Fakt faktem po synu tych najmniejszych unisex mam od groma. Ale jak po synu masz mieć córkę to wpadasz w szał różowych zakupów [emoji23] a obiecałam sobie ze nie będę córki na różowo ubierać.. Ta aaa jasne [emoji23][emoji7]
Zobacz załącznik 875625 Zobacz załącznik 875626 Zobacz załącznik 875627
To przykładowe kolory w naszej wyprawce
Zobacz załącznik 875623
A taki zestaw dostałam - bardzo mi się podobają, choć różowe ;p aczkolwiek sama bym nie kupiła ;p
A ja kupiłam tylko jedną bluzę w kolorze pudrowego różu, bo była do kompletu z kremowymi spodenkami i zastanawiałam się nad tym zakupem chyba 2 dni ;p nie znoszę różu - może być jako dodatek, ale w życiu nie ubiorę dziecka od stóp do głowy na różowo ;p wkurza mnie tylko, że najłatwiej kupić różowe rzeczy dla dziewczynki ;p dlatego też stwierdziłam, że my sami nie kupujemy, bo pewnie podostajemy (już dostałam 2 śliczne sukienki - różowe ;p)...
Piekny kochana
To trzymam kciuki [emoji16] a jak długie masz cykle?A ja melduję skok temp na 36,99! [emoji173]️ wg Apki owu wypadałoby na nastepny dzień po testowaniu - tu wiele by się zgadzało bo objawy najsilniejsze miałam wlasnie następnego dnia po pozytywnym teście.
Mamy więc 22dc 3dpo i czekam na spokojny rozwój sytuacji. Najpóźniej testuję 21.07 [emoji1307]
Ale krecha [emoji3] gratulacje!
Te ciuszki NEWBIE są przepiękne [emoji7]Zobacz załącznik 875625 Zobacz załącznik 875626 Zobacz załącznik 875627
To przykładowe kolory w naszej wyprawce
Zobacz załącznik 875623
A taki zestaw dostałam - bardzo mi się podobają, choć różowe ;p aczkolwiek sama bym nie kupiła ;p
A ja kupiłam tylko jedną bluzę w kolorze pudrowego różu, bo była do kompletu z kremowymi spodenkami i zastanawiałam się nad tym zakupem chyba 2 dni ;p nie znoszę różu - może być jako dodatek, ale w życiu nie ubiorę dziecka od stóp do głowy na różowo ;p wkurza mnie tylko, że najłatwiej kupić różowe rzeczy dla dziewczynki ;p dlatego też stwierdziłam, że my sami nie kupujemy, bo pewnie podostajemy (już dostałam 2 śliczne sukienki - różowe ;p)...