reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
mam tylko pink w domu i chyba jest 25mlu oraz ten chek&go i wyczytalam ze tez jest 25mlu. te z allegro jada dopiero bede miala pewnie pod wieczor wiec jutro z porannego mi sie nie uda.

A ja melduję skok temp na 36,99! [emoji173]️ wg Apki owu wypadałoby na nastepny dzień po testowaniu - tu wiele by się zgadzało bo objawy najsilniejsze miałam wlasnie następnego dnia po pozytywnym teście.
Mamy więc 22dc 3dpo i czekam na spokojny rozwój sytuacji. Najpóźniej testuję 21.07 [emoji1307]

Spóźnia mi się 6 dni, plamienie zakończyło się wczoraj rano więc może być różnie. Biorę duphaston w razie czego. Daje organizmowi szansę :D chociaż uczucie na @ narasta więc marne nadzieję. :D

Jedziemy na tym samym wózku:) ja dziś 37 dc, betę robiłam w 31 dc wyszła 0,75 cykle mam 31-33 owulacja w 20 dc ( tak przypuszczam) trzy dni temu miałam plamienie lekkie z niteczką krwi i do dziś cisza . Kontaktowałam się z lekarzem i jak nic nie będzie do poniedziałku to idę w poniedziałek na wizytę. Nie wiem sama czy w piątek robić betę czy odpuścić i na wizycie lekarz stwierdzi czy coś jest czy da na wywołanie miesiączki ... A ty robisz jeszcze betę?

reklama
Jedziemy na tym samym wózku:) ja dziś 37 dc, betę robiłam w 31 dc wyszła 0,75 cykle mam 31-33 owulacja w 20 dc ( tak przypuszczam) trzy dni temu miałam plamienie lekkie z niteczką krwi i do dziś cisza . Kontaktowałam się z lekarzem i jak nic nie będzie do poniedziałku to idę w poniedziałek na wizytę. Nie wiem sama czy w piątek robić betę czy odpuścić i na wizycie lekarz stwierdzi czy coś jest czy da na wywołanie miesiączki ... A ty robisz jeszcze betę?
Zrobię jeszcze jutro jeśli nadal nie będzie @. Biorę duphaston, albo wywoła @ albo podtrzyma ciąże. Skoro wczoraj na becie było 0.350 to jutro powinno być około 0.560 jeśli jestem w ciąży czy coś takiego jak obliczyłam. No zobaczymy. :) Chociaż brzuch ciągnie na @ więc bardziej prawdopodobne, że przyjdzie małpa. :)
U mnie dzisiaj 35dc gdzie cały czas miałam 27-28 dniowe cykle od czasu leczenia euthyroxem.

Do góry