paulina1994
Fanka BB :)
Biorę go już drugi raz też się nie czułam najlepiej teraz już ok [emoji4]Ja po bromergonie czulam się fatalnie. W glowie mi się krecilo i zle sie bardzo czulam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Biorę go już drugi raz też się nie czułam najlepiej teraz już ok [emoji4]Ja po bromergonie czulam się fatalnie. W glowie mi się krecilo i zle sie bardzo czulam.
To trzymam kciuki [emoji16] a jak długie masz cykle?
Kusisz mnie bym jutro testowala?Nie robię bety. Na marcówkach teraz okropne stresy panują w związku z betami. Mi wystarczy na razie dzisiejsza krecha.
Kasia, ja 10dpo to już byłam po pierwszym teście! Czuję, że u Ciebie też się udało!
Kusisz mnie bym jutro testowala?
Gdy bym miala test o czulosci 10 to bym jutro zrobila a ze mam ino 25 to poczekam grzecznie do soboty.Kusić za bardzo nie chcę ale ciekawa jestem mocno. Chciałabym, żeby coś tam było.
Jednak zostałam w domu, nie miałam siły iść do pracy. Brzuch cały czas taki napięty jak na @... Wiecie co, tak bym chciała żeby jednak stał się cud i jednak to była ciąża. Widok reakcji narzeczonego na taką ewentualność bezcenna, już się cieszy i żyje nadzieja. Przechodzę jakieś załamanie.
Wszystkiego najlepszego dla synka!Sądzę, że wszystkie mocno za Was trzymamy kciuki i wierzymy, że jednak uciekniesz na Marcówki w końcu
U nas w domu dziś święto bo młodszy syn ma dzś urodziny. Mam w domu 5 latka [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️