reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Dziewczyny bo pisałam do was, wiem, że macie swoje sprawy i tematy. W pt mam gin. Od tygodnia prawie czuje jajnik ( miałam na nim zmianę wcześniej ) boli mnie właśnie, mam biegunki i czuje, że coś mi uciska na jajnik, ciągle mam parcie na pęcherz i mam problem z oddaniem moczu [emoji21] Skończyły mi się leki wszystkie więc podejrzewam, że to znowu torbiel

Jednak zostałam w domu, nie miałam siły iść do pracy. Brzuch cały czas taki napięty jak na @... Wiecie co, tak bym chciała żeby jednak stał się cud i jednak to była ciąża. Widok reakcji narzeczonego na taką ewentualność bezcenna, już się cieszy i żyje nadzieja. Przechodzę jakieś załamanie.

Jednak zostałam w domu, nie miałam siły iść do pracy. Brzuch cały czas taki napięty jak na @... Wiecie co, tak bym chciała żeby jednak stał się cud i jednak to była ciąża. Widok reakcji narzeczonego na taką ewentualność bezcenna, już się cieszy i żyje nadzieja. Przechodzę jakieś załamanie.

Sądzę, że wszystkie mocno za Was trzymamy kciuki i wierzymy, że jednak uciekniesz na Marcówki w końcu :)

U nas w domu dziś święto bo młodszy syn ma dzś urodziny. Mam w domu 5 latka [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

reklama
Sądzę, że wszystkie mocno za Was trzymamy kciuki i wierzymy, że jednak uciekniesz na Marcówki w końcu :)

U nas w domu dziś święto bo młodszy syn ma dzś urodziny. Mam w domu 5 latka [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Wszystkiego najlepszego dla synka! :)
Ja tak bardzo nie mogę doczekać się jutra, jeśli @ nie przyjdzie to mam nadzieję, na przyrost bety. Ale nadzieja powoli gaśnie z każdym uczuciem dyskomfortu. :/

Do góry