reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
1531198477282-948442452.jpg

Dzień po terminie @. Dziś siostra się dowie. :)

Załączniki

• 1531198477282-948442452.jpg
    1531198477282-948442452.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 372
@agrafka07 jaka śliczna kreseczka:)
U mnie owu prawdopodobnie za 2 dni ale śluzu plodnego jeszcze nie ma więc może się coś przesunąć choć dziś czuję już podbrzusze i prawy jajnik, wczoraj było <3 a dziś mąż znowu pojechał ale jest nadzieja że wróci jutro, oby bo w piątek może być już po fakcie....

Może być szansa, ponoc beta zaczyna się uwalnia po 48h od zagnieżdżenia a to dopiero teraz jakoś będzie.
Czekam z Tobą i trzymam kciuki [emoji4]
Byla bym przeszczesliwa gdy by kropek juz rosl:)
Kasia oby tak było [emoji7]
@Migdalove ale budujesz napięcie :)

ja im blizej @ tym bardziej myślę ze nic z tego. Wypilam dzis z tego wszystkiego warke radler.
A ile masz dni do miesiączki?
Trzymam kciuki za cud[emoji110][emoji110][emoji110]:)

@Ann_ bardzo mi przykro:( trzymaj sie[emoji173]️
Dzieki [emoji9]
ja wczoraj tez pól kieliszka wina bo stwierdziłam ze na bank nic nie bedzie ;p chociaz zawsze sie pilnowałam żeby w 2 fazie cyklu ani grama alko nie pić:p
Podobno do dnia spodziewajpnej miesiączki jak się wypije to nie powinno być żadnych konsekwencji.
Kochane ja to bym wolała mieć jak przeważnie każda zdrowa kobieta a nie takie cyrki. :D Mój organizm mnie nie lubi. :D
Ja niby jetsem zdrowa kibieta, a juz dwie straty mialam, na szczescie przeplatane dwoma zdrowymi synami.

A co się przydarzyło Irenie? Miałam nadzieję że im się jednak udało [emoji852][emoji852]

reklama
Ciągnie mnie to podbrzusze na @ więc pewnie są marne szanse na ciążę. Mam ochotę dzisiaj zostać w domu zamiast iść do pracy...

Do góry