Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja chyba nigdy nie zobaczę takiej wyraźnej krechy. Gratuluję!Zobacz załącznik 875619
Dzień po terminie @. Dziś siostra się dowie.
Zobacz załącznik 875619
Dzień po terminie @. Dziś siostra się dowie.
Test 25mlu/ml negatywny.
A wczorajszy był 10? Na tamtym był cień więc 25 raczej jeszcze nie wyjdzie. Trzeba poczekać, szanse są spore.
Tak tamten byl 10. U ciebie piekna krecha. Snilo mi sie ze dzis 25 mi wyszla ladna. Ja juz ciagle snie o ciążyA wczorajszy był 10? Na tamtym był cień więc 25 raczej jeszcze nie wyjdzie. Trzeba poczekać, szanse są spore.
Czekam z Tobą i trzymam kciuki [emoji4]Może być szansa, ponoc beta zaczyna się uwalnia po 48h od zagnieżdżenia a to dopiero teraz jakoś będzie.
Kasia oby tak było [emoji7]Byla bym przeszczesliwa gdy by kropek juz rosl
A ile masz dni do miesiączki?@Migdalove ale budujesz napięcie
ja im blizej @ tym bardziej myślę ze nic z tego. Wypilam dzis z tego wszystkiego warke radler.
Dzieki [emoji9]
Podobno do dnia spodziewajpnej miesiączki jak się wypije to nie powinno być żadnych konsekwencji.ja wczoraj tez pól kieliszka wina bo stwierdziłam ze na bank nic nie bedzie ;p chociaz zawsze sie pilnowałam żeby w 2 fazie cyklu ani grama alko nie pić
Ja niby jetsem zdrowa kibieta, a juz dwie straty mialam, na szczescie przeplatane dwoma zdrowymi synami.Kochane ja to bym wolała mieć jak przeważnie każda zdrowa kobieta a nie takie cyrki. Mój organizm mnie nie lubi.