reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Hej wam! Wiecie co, ja sobie tak ciągle w głowie trzymam wersję, że mam z testami jak w pierwszej ciąży, pomimo wysokiej bety (ponad 1000) testy były negatywne. Więc może i teraz się udało. [emoji23] Dzisiaj 28dc.
Czyli nie jestem sama:p

Probowalam dodzwonić sie do laboratorium czy są juz wyniki to wredne babsko rozlacza mnie jak dzwonie i odklada sluchawke. Wrrr

Czyli nie jestem sama:p

Probowalam dodzwonić sie do laboratorium czy są juz wyniki to wredne babsko rozlacza mnie jak dzwonie i odklada sluchawke. Wrrr
Teraz zrobilam test o czulosci 25, a wczesniej test o czulosci 10. To normalne ze w tym mnie czulym jest kreska jasniejsza? Wariuje juz:(

Załączniki

• 5141D556-1F4C-4F0A-B487-FB7EC864605B.jpeg
    5141D556-1F4C-4F0A-B487-FB7EC864605B.jpeg
    836 KB · Wyświetleń: 129
Teraz zrobilam test o czulosci 25, a wczesniej test o czulosci 10. To normalne ze w tym mnie czulym jest kreska jasniejsza? Wariuje juz:(
Kochana nie ma co porownywac testow o roznej czułości,! Ten 10 wykrywa juz mniejsze stezenie hcg i moze byc wyrazniejsza kreska a ten 25 "wylapuje " troszke pozniej i spokojnie moze na nim wyjsc jasniejsza kreska [emoji6] bez obaw wazne ze tu i tu sa kreski [emoji6]

Tak, to normalne, bo jak sama napisalas ten mniej czuły jest mniej czuły [emoji14] tez tak mialam nie martw sie :) w czulych mialam juz mega wyrazne kreski, a w tych 25 takie jasniutkie jeszcze dluuuugo :)

reklama
Pamiętaj że firma firmie nie jest równa. Tu przecież dziewczyny pisały że jedne testy im wychodziły A drugie nie. Beta też przyrasta przecież cały czas [emoji5]

Do góry