reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Ja objawów ciazy tez zadnych nie mam [emoji13]
Ani na @ co dziwne bo zawsze czulam ze nadchodzi a teraz ciszaaa tzn kilka dni tak mnie piersi bolały ze to byla tragedia, brzuch i plecy tez bolaly ale od wczoraj nic [emoji57]
Ja wam i tak zazdroszczę dziewczyny, bo ja nawet owulacji nie mam... A bez tego to żadnych objawów ciąży nie mam co szukać [emoji22]
Robię w tym cyklu codziennie testy owu bo biorę clo i metformine i na razie same negatywy, już 9dc a kreska w ogóle nie ciemnieje :(((

reklama
A mnie właśnie piersi nic a nic :no2: a przeważnie bolały, wiec wydaje mi się ze znowu cykl stracony :confused2:
Ale nie zawsze musza bolec wiec spokojnie nie skreslaj jeszcze tego cyklu [emoji13]
Teraz to ja sie zastanawiam czy mi sie przypadkiem termometr nie zepsuł bonie wierze w to jak moj wykres wyglada [emoji3]

Ja wam i tak zazdroszczę dziewczyny, bo ja nawet owulacji nie mam... A bez tego to żadnych objawów ciąży nie mam co szukać [emoji22]
Robię w tym cyklu codziennie testy owu bo biorę clo i metformine i na razie same negatywy, już 9dc a kreska w ogóle nie ciemnieje :(((
Zmijka przecież 9dc to dosyć wcześnie jak na owulacje :) ja np. Miałam w tym miesiącu w 17dc

9 dc to moze jeszcze za wczesnie na owu, czekaj cierpliwie[emoji110]

Kochana 9dc to wczesnie. Ja w 9dc mialam taki test a owu byla 14dc wiec spokojnie rob i 3 mam kciuki za Twoja owulacje✊✊

Załączniki

• 20180529_151038.jpg
    20180529_151038.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 97
Dziewczyny, chyba ze wczesnie ta radosc. Zobaczylam na papierze taki brazowy sluz...troche. Myslicie ze w takim razie to zwiastuje jutrzejszy okres?;((

Dziewczyny, chyba ze wczesnie ta radosc. Zobaczylam na papierze taki brazowy sluz...troche. Myslicie ze w takim razie to zwiastuje jutrzejszy okres?;((
Nie musi to oznaczac ze nic z tego. Plamienia w terminie @ czeswo sie zdarzają [emoji6]
Masz w razie co możliwość zadzwonic do swojego gin ?

9dc to bardzo wcześnie! Cierpliwie rób, nawet dwa razy dziennie i sama zobaczysz kiedy owu!

Niekoniecznie u mnie to było po implantacji, tez myślałam, że @ za rogiem a tu niespodzianka [emoji23][emoji23][emoji23]
Trzymam kciuki

reklama
Dzięki dziewczyny, będę cierpliwie robić i dam wam znać na koniec cyklu co i jak. Mierze temperaturę - ona też jest szalona ;) Ale przeklejam wszystkie testy na kartce, więc za parę dni zrobimy konsylium, może coś zaradzicie [emoji14]

Do góry