reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Wg mnie nie ma mowy by @ przyszla. 2 testy i 2 mega krechy!

Kochana wczoraj zrobilam 2 testy pink domowe laboratorium strumieniowy i płytkowy. Oba negatywne ale tak jak mowie mi testy w ciazy poprzedniej nie wychodzily a gin potwiedzil 8tygodniowa ciaze. Beta rozwieje fale watpliwosci.
Musisz zatem czekać na bete, ona rozwieje Twoje wątpliowosci :)

reklama
Dzis 16dc a 2dp. Teraz czas wlecze mi sie okropnie. Do tego zalapalam dola bo okazalo sie ze szwagierka w ciazy a wczoraj wyladowala w szpitalu bo zaczela krwawic(juz jest po 1 poronieniu). 3mam kciuki za testujace i betujace✊✊

Eh dziewczyny siedzę i płacze. Już mam dość szczerze mówiąc. Nie jestem taka twarda jak wy. Już mam dość tych mylnych objawów. Testów, leków, biegania co chwile do ginekologa, nowych leków, badań... Zbywania [emoji24] eh znowu się jajnik odzywa, prawy z którego owu była ja już nie wiem co jest... Już mam dość, eh
Kochana, rozumiem Cię:sad: tez mam dosyć... ale nie załamuj się!

Eh... ja już tez. tracę nadzieje, bo chyba jednak nici beda w tym cyklu coś czuje... ostatnio dużo się sprawdza z tych moim przeczuć... jeszcze dzisiaj miałam egzamin na prawko, dodatkowy mega stres - oczywiście oblałam:sad: co do objawów ciąży to cisza... nic nie czuje

Eh... ja już tez. tracę nadzieje, bo chyba jednak nici beda w tym cyklu coś czuje... ostatnio dużo się sprawdza z tych moim przeczuć... jeszcze dzisiaj miałam egzamin na prawko, dodatkowy mega stres - oczywiście oblałam:sad: co do objawów ciąży to cisza... nic nie czuje
Ja też nic nie czuje, typowe objawy jak ci miesiąc na @. Który dc u ciebie?

Ja objawów ciazy tez zadnych nie mam [emoji13]
Ani na @ co dziwne bo zawsze czulam ze nadchodzi a teraz ciszaaa tzn kilka dni tak mnie piersi bolały ze to byla tragedia, brzuch i plecy tez bolaly ale od wczoraj nic [emoji57]

Ja objawów ciazy tez zadnych nie mam [emoji13]
Ani na @ co dziwne bo zawsze czulam ze nadchodzi a teraz ciszaaa tzn kilka dni tak mnie piersi bolały ze to byla tragedia, brzuch i plecy tez bolaly ale od wczoraj nic [emoji57]
A mnie właśnie piersi nic a nic :no2: a przeważnie bolały, wiec wydaje mi się ze znowu cykl stracony :confused2:

reklama
Cześc dziewczyny! Czytam Was regularnie, choć sie nie oddzywałam. Staram sie o drugie dziecko 6 cykl. I dzisiaj 29 dc (cykle 30 dniowe) taki test z porannego moczu. Jestem przeszczęśliwa, ale pełna obaw;( jestem po jednym cc. Isc na bete jutro? Az mi sie rece częsą! Mąż jeszcze nic nie wie, będzie miał niespodzianke jak wroci z pracy
Krecha jak malowana, gratulacje[emoji7] [emoji7] [emoji7]

Do góry