Fanka Kadry
Fanka BB :)
Zmijka zgłaszam swój udział w konsylium
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Długo juz mierzysz temperaturę ?Dzięki dziewczyny, będę cierpliwie robić i dam wam znać na koniec cyklu co i jak. Mierze temperaturę - ona też jest szalona Ale przeklejam wszystkie testy na kartce, więc za parę dni zrobimy konsylium, może coś zaradzicie [emoji14]
Czyli nie jestem samaHej wam! Wiecie co, ja sobie tak ciągle w głowie trzymam wersję, że mam z testami jak w pierwszej ciąży, pomimo wysokiej bety (ponad 1000) testy były negatywne. Więc może i teraz się udało. [emoji23] Dzisiaj 28dc.
Teraz zrobilam test o czulosci 25, a wczesniej test o czulosci 10. To normalne ze w tym mnie czulym jest kreska jasniejsza? Wariuje juzCzyli nie jestem sama
Probowalam dodzwonić sie do laboratorium czy są juz wyniki to wredne babsko rozlacza mnie jak dzwonie i odklada sluchawke. Wrrr
Nie lubię takich babsztyli co utrudniają życie czlowiekowi co jej szkodzi tylko odpowiedzieć czy są wyniki ehhh.Czyli nie jestem sama
Probowalam dodzwonić sie do laboratorium czy są juz wyniki to wredne babsko rozlacza mnie jak dzwonie i odklada sluchawke. Wrrr
Kochana nie ma co porownywac testow o roznej czułości,! Ten 10 wykrywa juz mniejsze stezenie hcg i moze byc wyrazniejsza kreska a ten 25 "wylapuje " troszke pozniej i spokojnie moze na nim wyjsc jasniejsza kreska [emoji6] bez obaw wazne ze tu i tu sa kreski [emoji6]Teraz zrobilam test o czulosci 25, a wczesniej test o czulosci 10. To normalne ze w tym mnie czulym jest kreska jasniejsza? Wariuje juz
Tak, to normalne, bo jak sama napisalas ten mniej czuły jest mniej czuły [emoji14] tez tak mialam nie martw sie w czulych mialam juz mega wyrazne kreski, a w tych 25 takie jasniutkie jeszcze dluuuugoTeraz zrobilam test o czulosci 25, a wczesniej test o czulosci 10. To normalne ze w tym mnie czulym jest kreska jasniejsza? Wariuje juz
Dzieki... ))Kochana nie ma co porownywac testow o roznej czułości,! Ten 10 wykrywa juz mniejsze stezenie hcg i moze byc wyrazniejsza kreska a ten 25 "wylapuje " troszke pozniej i spokojnie moze na nim wyjsc jasniejsza kreska [emoji6] bez obaw wazne ze tu i tu sa kreski [emoji6]
Pamiętaj że firma firmie nie jest równa. Tu przecież dziewczyny pisały że jedne testy im wychodziły A drugie nie. Beta też przyrasta przecież cały czas [emoji5]Teraz zrobilam test o czulosci 25, a wczesniej test o czulosci 10. To normalne ze w tym mnie czulym jest kreska jasniejsza? Wariuje juz