reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Poza tym żyłami to nic szczególnego. Czuje się dokładnie jak przed ostatnim cyklem...

Dobrze, że nas dużooo :) w grupie raźniej :p
A u mnie sporo inaczej, ale bez żadnych mdłości a mam do tego tendencje, więc jestem pewna, że w ciąży spędzę dużo czasu z kibelkiem ;P no i śniło mi się że dostałam okresu, a mam prorocze sny :(
Fajnie, że taka duża grupa staraczek się robi :) 3 mam za wszystkie kciuki

reklama
Dziewczyny właśnie w grupie raźniej, uwierzcie mi ze jestem u was od dziasiaj, a odrazu lepiej.... wiem ze nie jestem sama z problemami , ze jestescie tu... :) fajnie tez czytac ze w koncu wam sie udalo :) i ze nie trzeba tracic nadzieiiiii :) buziaki miłego wieczoru i do jutra ! :)

W laboratoriach są różne panele badań np. pediatryczny, dla ciężarnych, tarczycowe itp. i między innymi jest dla kobiet planujacych ciążę. U nas taki jest, może u Was też.

Cześć Dziewczyny nie wytrzymałam .... zrobiłam test i znowu nicccc. Obudził mnie dziś okropny ból piersi wiec pojawił się cień nadziei ... ☹️

Hej! Oficjalnie witam się w 1 dc.... No i 4cs... Nie ma wyjścia! Trzeba znowu dzialac;) Nadal trzymam kciuki za wszystkie niepewne! Oby wszystko ułożyło się po waszej myśli! No musimy mieć jakieś 2 kreseczki z tylu testujących! Nie ma bata!

Jej, jak nas dużo [emoji846][emoji846][emoji846] trochę musiałam nadrabiać od wczoraj [emoji846]
U mnie dziś 26dc. W niedziele zatestuje, tylko, ze wg gina w tym miesiącu lepiej zeby plusa nie było a dziwnie się czuje i zaczynam łapać stres, ze plus będzie ze stosunku 3 dni przed owu. Byłabym mega zdziwiona..

Hej! Oficjalnie witam się w 1 dc.... No i 4cs... Nie ma wyjścia! Trzeba znowu dzialac;) Nadal trzymam kciuki za wszystkie niepewne! Oby wszystko ułożyło się po waszej myśli! No musimy mieć jakieś 2 kreseczki z tylu testujących! Nie ma bata!
Coś tak czuję że ten cykl będzie Twój [emoji14] a mój następny [emoji23]

Już prenatalne:szok: ale zleciało! Pamiętam ten twój wysoki wynik progesteronu i ta pierwsza niziutką bete, coś koło 9 chyba było? :) i mniej więcej wtedy dołączyłam do was:) ale ten czas galopuje!

Strasznie szybko! Progesteron rzeczywiście rósł mi strasznie szybko jak jeszcze nie wiedziałam i w sumie przez to zrobiłam betę - niziutkie koło 17 była ;p a teraz już 12 tygodni zleciało i 13 się snuje, a z usg nawt kilka dni później wychodzi ;)
Czekam na Wasze kreseczki ;)

Hej a ja sie z wami witam w 32 dc, rano temp 37, jestem zła, że tak to się przeciąga albo owulka mocno opóźniona była, albo moja głowa blokuje mi tą @. Też bym już chciała zacząć nowy cykl..

reklama
Hej i ja witam się w 1 dc.. . Dziś temp spadła o kolejne 0,2 stopnia i pojawił się @... Pierwszy cykl mierzenia temp zakończony już wiem jak to u mnie wygląda. Zaczynam 6 cs ten będzie z luteina brana od 16 dnia cyklu przez 10 dni po jednej tabletce.... I ten okropny ból brzucha a do pracy trzeba iść na 14 :-(

Do góry