Pejti
Aktywna w BB
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moj tez tak wygladal. Idz na bete albo powtorz za kilka dni jakis bardziej czulszy test.Dziewczyny wiem że swiruje ale spojrzałam na test z rana i widać teraz druga bardzo słaba kreskę, tak wiem że nie odczytuje się wyników po czasie, ale gdzieś ciutka nadziei wróciła..
Pokaz zdjecie. Mi na 90% testow zawsze po czasie pokazywala sie kreska, ale ona byla inna- tak jakby białaDziewczyny wiem że swiruje ale spojrzałam na test z rana i widać teraz druga bardzo słaba kreskę, tak wiem że nie odczytuje się wyników po czasie, ale gdzieś ciutka nadziei wróciła..
Przestaje swirowac co ma być to będzie, jutro albo po jutrze najwyżej powtórzę jak przyjdzie @Pokaz zdjecie. Mi na 90% testow zawsze po czasie pokazywala sie kreska, ale ona byla inna- tak jakby biała
No w sumie na zdjeciu wyglada, ze kreska jest rozowa. Trzymam kciuki :*Przestaje swirowac co ma być to będzie, jutro albo po jutrze najwyżej powtórzę jak przyjdzie @
Zobacz załącznik 852096
Pejti czulszych testów już nie ma
A tak w ogóle to nawet bym nie zobaczyła tego bo test już dawno byl w śmietniku, ale synek zrobił mamie niespodziankę i wywalił cały na podłogę [emoji23]
Przykro mi tak wierzyłam, że Tobie się uda może następny cykl będzie nasz ja też już czekam kiedy @ przyjdzie ... Im szybciej tym lepiej...Niestety dziewczyny przyszła @ brzuch mnie boli i plecy jak zwykle
Tak prolaktyna przy staraniach to chyba nie jest za dobra, mój ginekolog przy takiej już daje tabletki chyba... @ForgetMeeNot miała podobny wynik chyba i dostała bromergon z tego co kojarzę.@Sliim przykro mi :-(
U mnie @ nadal brak. Już po wizycie u gina dostałam luteine na uregulowanie cyklu tylko dziwi mnie to że bez żadnych badań progesteronu a ni niczego.... I prolaktyna 27,85 nie jest taka zła co mnie dziwi trochę..... A na wykres temp nawet nie spojrzał....
Super!!! Będzie świąteczny prezencik!Hej dziewczyny!!! U mnie duzo sie dzialo slub, pogrzeb... nie dam rady was nadrobic. 24.04 hcg 5660 . Bylam dzis u lekarza dostałam termin na 26.12 i widzialam pulsujace serduszko [emoji7][emoji7][emoji7]Zobacz załącznik 852085
GratulacjeHej dziewczyny!!! U mnie duzo sie dzialo slub, pogrzeb... nie dam rady was nadrobic. 24.04 hcg 5660 . Bylam dzis u lekarza dostałam termin na 26.12 i widzialam pulsujace serduszko [emoji7][emoji7][emoji7]Zobacz załącznik 852085
Przykro mi bardzo. Tak trzymałam kciuki. Na kiedy masz termin @? Może jeszcze zbyt wcześnie.Mam już wynik : 0, 19... Czyli tak jak się spodziewałam, aczkolwiek szkoda mi tego cyklu. No cóż, zobaczymy co przyniesie następny....
Przykro mi tak wierzyłam, że Tobie się uda może następny cykl będzie nasz ja też już czekam kiedy @ przyjdzie ... Im szybciej tym lepiej...
Tak prolaktyna przy staraniach to chyba nie jest za dobra, mój ginekolog przy takiej już daje tabletki chyba... @ForgetMeeNot miała podobny wynik chyba i dostała bromergon z tego co kojarzę.
Super!!! Będzie świąteczny prezencik!