reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Kochana luteina, magnez i nieszczęsna nospa... Mimo że jestem jej wielką przeciwniczką to nie ma teraz innego wyjścia. Zakaz pracy, nakaz leżenia. Takie cyrki z synem w 34tc miałam. I aż tak się nie stresowałam bo dziecko już na tyle rozwinięte że poradzi sobie. Tak z Mają to dopiero 22tc i jestem przerażona bo nie byłoby szans ... Jeszcze w nocy mi się takie głupoty śniły, że masakra
Trzymam kciuki, żeby szybciutko przeszło! Ważne teraz, że lekarze trzymają rękę na pulsie, no i że z szyjką ok.

@Migdalove owocnego wietrzenia główki :). Wpadaj koniecznie :*

@penelope nie znam się dokładnie na bHCG podczas poronienia, ale ja miałam dłuuuugo dodatnią. Nie wiem, czy nie z miesiąc nawet. No, tyle, że u mnie spadała z kosmicznych wartości :(.

@MatkaPolka gratulacje :D!

reklama
Dziewczyny co tam?

U mnie beta rosnie [emoji6]
Czwartek 17.70
Sobota 67.10
W środę zmierze znów...

Dzis Dowiedziałam się że umarł mi dziadek,Tydzień przed weselem....
Ale teraz liczy się dla mnie tylko maleństwo i nasz ślub żeby wszystko się udało.... staram się być spokojna i nie denerwować się.

Dziewczyny co tam?

U mnie beta rosnie [emoji6]
Czwartek 17.70
Sobota 67.10
W środę zmierze znów...

Dzis Dowiedziałam się że umarł mi dziadek,Tydzień przed weselem....
Ale teraz liczy się dla mnie tylko maleństwo i nasz ślub żeby wszystko się udało.... staram się być spokojna i nie denerwować się.
Przykro mi bardzo. Ale musisz byc spokojna dla malenstwa i super ze beta ladnie rosnie:)

@KatiNails, nie wiem czy Cie to pocieszy ale ja w 20 tc już lezalam z szwem na szyjce i na podtrzymaniu. Skurcze non stop.Wszystko zakonczyło się dobrze. U Was też tak bedzie, zobaczysz.
A masz magnez w kroplowce czy łykasz? Szyjka się trzyma to jest bardzo dobry znak. Poproś o kroplowkę, mi bardzo pomogło.

@Migdalove....szukasz dalej pracy? Ja się zatrzymałam na etapie porzucenia pracy jako niania i myślałam, że odeszlaś bo masz pracę z lepszą płacą.

Gratuluję, pięknych dwóch kreseczek. Wszystkim mamusiom!

Ostatnia edycja:
@-Aia- Ja mialam ta bete znikomą bo 2,12 i to srode, poki co krwawienie juz ustało, ale ja mam takie miesiaczki, pierwsze dwa dni krwawie a na 3 juz resztki, teraz siedze z chorą córka i nie mam nawet jak ta bete zrobić, ale już sie nie zadreczam bo pewnie nic z tego

reklama
@KatiNails, nie wiem czy Cie to pocieszy ale ja w 20 tc już lezalam z szwem na szyjce i na podtrzymaniu. Skurcze non stop.Wszystko zakonczyło się dobrze. U Was też tak bedzie, zobaczysz.
A masz magnez w kroplowce czy łykasz? Szyjka się trzyma to jest bardzo dobry znak. Poproś o kroplowkę, mi bardzo pomogło.

@Migdalove....szukasz dalej pracy? Ja się zatrzymałam na etapie porzucenia pracy jako niania i myślałam, że odeszlaś bo masz pracę z lepszą płacą.

Gratuluję, pięknych dwóch kreseczek. Wszystkim mamusiom!
Tak miało być, ale dostałam telefon, że jednak wybrali innych na to stanowisko. Aczkolwiek nie żałuję, że odeszłam z pracy jako niania, bo to nawet nie chodziło o pieniądze tylko. Niedługo wyrobię książeczkę sanepid to i większe możliwości będę miała.

Do góry