Stokrotenka23
Fanka BB :)
Tego samego dniaDziewczyny, po jakim czasie jest wynik progesteronu?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tego samego dniaDziewczyny, po jakim czasie jest wynik progesteronu?
Nie leżę w szpitalu mam magnez 3x2, nospa 3x1 i luteina 2x1@KatiNails, nie wiem czy Cie to pocieszy ale ja w 20 tc już lezalam z szwem na szyjce i na podtrzymaniu. Skurcze non stop.Wszystko zakonczyło się dobrze. U Was też tak bedzie, zobaczysz.
A masz magnez w kroplowce czy łykasz? Szyjka się trzyma to jest bardzo dobry znak. Poproś o kroplowkę, mi bardzo pomogło.
@Migdalove....szukasz dalej pracy? Ja się zatrzymałam na etapie porzucenia pracy jako niania i myślałam, że odeszlaś bo masz pracę z lepszą płacą.
Gratuluję, pięknych dwóch kreseczek. Wszystkim mamusiom!
Też miałam owu w 20 czy 21 dc i beta mi wyszła chyba 34 dc - 11. Test o czułości 10 wychodził dopiero w dniu miesiączki czy nawet już po ( jakoś w okolicach 37 dc).Zrobię test owu z następnego sikania, ale szczerze wątpię, bo mam późne owulacje najwcześniej w 21dc.
Nie panikuj panikaro . Wszystko jest na pewno ok!Na 16. Znowu sie zaczynam martwic, chociaz w piatek wszystko bylo dobrze..
Super wiadomość, że beta pięknie rośnie!Dziewczyny co tam?
U mnie beta rosnie
Czwartek 17.70
Sobota 67.10
W środę zmierze znów...
Dzis Dowiedziałam się że umarł mi dziadek,Tydzień przed weselem....
Ale teraz liczy się dla mnie tylko maleństwo i nasz ślub żeby wszystko się udało.... staram się być spokojna i nie denerwować się.
Też słyszałam, ze się nie głaszczei nie masuje i gorące kąpiele nie wskazane.Staram się. Gadam z brzuchem i glaszcze cały czas.
Gratulacje ! Ja tez dziś zrobiłam test dc 33, mocz wieczornyPowiecie ze jestem porabana, ale poleciałam po następny test juz 4 !! I chyba nie ma wątpliwości
Dziewczyny ! Dawno mnie nie było ,musiałam odpocząć ... pojechałam na święta do polski i wtedy wypadły dni płodne ,w ogóle nie myślałam o ciąży ,zrobiłam badania krwi w tym czasie ,wszystko wyszło Ok . Nie żałowałam sobie alko ,bo wiedziałam ze i tak nie zajdę ,po powrocie tez wpadło pare razy winko ,nawet tatara zjadłam u mamy bo nie chciałam ,żeby jej było przykro :-/ od tygodnia bolą mnie piersi ,termin @ był w sob ,wiec dziś po pracy zrobiłam test i wyszła druga słaba kreska :-/ i znowu zaczęła się gonitwa myśli ... czy aby nie zaszkodziłem tym mięsem i alko ;-( czy to nie biochemiczna ,bo taka przeszłam miesiąc temu :-( ach jestem jakaś rozsypana ;-(
Nie zaszkodziłaś na tym etapie ja nie widziałam że w ciąży jestem i trzy dni przed pozytywnym testem schlałam się z kuzynką jak dzika. Synciu zdrowy :* dziecko na razie żywi się z ciałka żółtego, a nie od Ciebie bo nie ma jeszcze wytworzonego łożyska. No i przede wszystkim GRATULACJE [emoji7][emoji7][emoji7]Dziewczyny ! Dawno mnie nie było ,musiałam odpocząć ... pojechałam na święta do polski i wtedy wypadły dni płodne ,w ogóle nie myślałam o ciąży ,zrobiłam badania krwi w tym czasie ,wszystko wyszło Ok . Nie żałowałam sobie alko ,bo wiedziałam ze i tak nie zajdę ,po powrocie tez wpadło pare razy winko ,nawet tatara zjadłam u mamy bo nie chciałam ,żeby jej było przykro :-/ od tygodnia bolą mnie piersi ,termin @ był w sob ,wiec dziś po pracy zrobiłam test i wyszła druga słaba kreska :-/ i znowu zaczęła się gonitwa myśli ... czy aby nie zaszkodziłem tym mięsem i alko ;-( czy to nie biochemiczna ,bo taka przeszłam miesiąc temu :-( ach jestem jakaś rozsypana ;-(
A co tam u Ciebie?Zapomnialam o rocznicy slubu przez to ciazowe zamieszanie..