reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Dziewczyny, jeszcze jedna kwestia mnie niepokoi. Może pomożecie. Mam tężyczkę. Niby leczona, ale jednak nie do końca daję sobie z nią radę - za dużo nerwów, stresu, życia w biegu, jedzenia tego co tak naprawdę dzieci zostawią po sobie na talerzu itd... poczytałam trochę teraz na necie apropo tężyczki i ciąży jestem przerażona... cierpiała któraś na to dziadostwo ?

@kari21 :-( :( mój Boże...tak mi przykro....Co się stało? Masz wsparcie od rodziny, przyjaciół? Mam nadzieję, że masz kogoś kto Ci pomoże przejść przez ten trudny czas i zrozumie... Przytulam Cię...

Dziewczyny, jeszcze jedna kwestia mnie niepokoi. Może pomożecie. Mam tężyczkę. Niby leczona, ale jednak nie do końca daję sobie z nią radę - za dużo nerwów, stresu, życia w biegu, jedzenia tego co tak naprawdę dzieci zostawią po sobie na talerzu itd... poczytałam trochę teraz na necie apropo tężyczki i ciąży jestem przerażona... cierpiała któraś na to dziadostwo ?
Moj mąż miał.. tezyczke utajoną. Leczyl sie potasem, magnezem, wapniem i wit d no i wlasnie dieta.. teraz praktycznie sladu nie ma chociaz dziwne stany czasem wracają..

reklama
Ja też dostałam suplementację, ale szczerze mówiąc chyba na to nie bardzo idę. Norma laboratoryjna wit D, która obowiązuje w moim labo to powyżej 32. W maju 2018 miałam 18, w grudniu - 8.

Do góry