N
Niespełniona
Gość
Trzymam kciukiTylko u mnie nawet zrobienie testu nie daje odpowiedzi więc tylko beta pozostaje.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciukiTylko u mnie nawet zrobienie testu nie daje odpowiedzi więc tylko beta pozostaje.
Dziewczyny powtorzyłam test, wyszły 2 kreseczki znów... niestety nie mogę dodać zdjęcia bo pojawia mi się konunikat że zbyt duży rozmiar i wyskakuje błąd...:/ jakoś nie moge w to uwierzyć chyba dotrze do mnie jak pojde do gin i powie mi ze to prawda
Tylko u mnie nawet zrobienie testu nie daje odpowiedzi więc tylko beta pozostaje.
Na to jest jedna rada! Zrób screena, często pomaga w tej sytuacji wrzucenie screena zdjęcia.Dziewczyny powtorzyłam test, wyszły 2 kreseczki znów... niestety nie mogę dodać zdjęcia bo pojawia mi się konunikat że zbyt duży rozmiar i wyskakuje błąd...:/ jakoś nie moge w to uwierzyć chyba dotrze do mnie jak pojde do gin i powie mi ze to prawda
U mnie cykle są nieregularne - średni czas to 38 dni, ale często wychodzą nawet 42-44 dni (w poprzednim cyklu 41). Tym razem jestem w stanie dość dobrze określić czas owu, więc mogę właśnie obserwować, czy faza lutealna trwa odpowiednio długo. A jeśli się okaże, że krótko to masz rację - trzeba się wybrać do gina. Póki co dałam sobie pół roku na starania - to jest 3 cs, więc daję sobie na luz, ale jeśli nic nie wyjdzie - to trzeba będzie się porządnie przebadać.A bylas z tym u gina? Jesli dzisiaj test wyszedl pozytywny, to owu powinna byc za 36-72 godz, czyli zalozmy w 28 dc. Jesli masz cykle 38 dniowe, to twoja faza lutealna trwa ok 10 dni, co moze wskazywac na niedomoge lutealna= problemy z ewentualnym zagniezdzeniem. Ja niestety mialam ten problem i pomogl mi duphaston, zaluje tylko ze tak pozno poszlam z tym do gina, bo stracilam pare cykli :/
Wy tutaj wszystkie tak mocno trzymajcie kciuki i wierzycie, że będą dobre wieści a ja wręcz przeciwnie. Ciągle czuję, że jednak to opóźnienie jest przez zapalenie gardła i beta będzie negatywna. :cTo trzymam kciuki za betę [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]i czekamy na pozytywne wieści
Kciuki mocno ściśnięte, powodzenia!Dziewczynki kochane.
Jutro idę na 9-tą do gina. Denerwuje się trochę i wyprosiłam mojego byłego gina o wizytę. Proszę trzymać kciuki za moją kropeczkę albo kropka.
Super, ponowne 2 kreseczki to mega radość Jeszcze raz gratulacje!Dziewczyny powtorzyłam test, wyszły 2 kreseczki znów... niestety nie mogę dodać zdjęcia bo pojawia mi się konunikat że zbyt duży rozmiar i wyskakuje błąd...:/ jakoś nie moge w to uwierzyć chyba dotrze do mnie jak pojde do gin i powie mi ze to prawda
Hej Dziewczyny! Dziś od rana jest tak pięknie, że aż się chciało wstać
Udanego dnia!