reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Dziewczyny powtorzyłam test, wyszły 2 kreseczki znów... :) niestety nie mogę dodać zdjęcia bo pojawia mi się konunikat że zbyt duży rozmiar i wyskakuje błąd...:/ jakoś nie moge w to uwierzyć chyba dotrze do mnie jak pojde do gin i powie mi ze to prawda :)

Rewelacja [emoji846][emoji846] gratuluje [emoji16][emoji255] ile jesteś po terminie @

Dziewczyny powtorzyłam test, wyszły 2 kreseczki znów... :) niestety nie mogę dodać zdjęcia bo pojawia mi się konunikat że zbyt duży rozmiar i wyskakuje błąd...:/ jakoś nie moge w to uwierzyć chyba dotrze do mnie jak pojde do gin i powie mi ze to prawda :)
Na to jest jedna rada! Zrób screena, często pomaga w tej sytuacji wrzucenie screena zdjęcia. :)

A bylas z tym u gina? Jesli dzisiaj test wyszedl pozytywny, to owu powinna byc za 36-72 godz, czyli zalozmy w 28 dc. Jesli masz cykle 38 dniowe, to twoja faza lutealna trwa ok 10 dni, co moze wskazywac na niedomoge lutealna= problemy z ewentualnym zagniezdzeniem. Ja niestety mialam ten problem i pomogl mi duphaston, zaluje tylko ze tak pozno poszlam z tym do gina, bo stracilam pare cykli :/
U mnie cykle są nieregularne - średni czas to 38 dni, ale często wychodzą nawet 42-44 dni (w poprzednim cyklu 41). Tym razem jestem w stanie dość dobrze określić czas owu, więc mogę właśnie obserwować, czy faza lutealna trwa odpowiednio długo. A jeśli się okaże, że krótko to masz rację - trzeba się wybrać do gina. Póki co dałam sobie pół roku na starania - to jest 3 cs, więc daję sobie na luz, ale jeśli nic nie wyjdzie - to trzeba będzie się porządnie przebadać.

To trzymam kciuki za betę [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]i czekamy na pozytywne wieści
Wy tutaj wszystkie tak mocno trzymajcie kciuki i wierzycie, że będą dobre wieści a ja wręcz przeciwnie. Ciągle czuję, że jednak to opóźnienie jest przez zapalenie gardła i beta będzie negatywna. :c

Super, ponowne 2 kreseczki to mega radość :) Jeszcze raz gratulacje!

reklama
Hej Dziewczyny! Dziś od rana jest tak pięknie, że aż się chciało wstać :)

Udanego dnia!

U mnie też... po prostu się chce.... [emoji846] a ja dzisiaj jeszcze mam wolne [emoji16][emoji16] 4 dc, już znośnie, nic nie boli, idę wiec pobiegać, złapię kilka promyków słońca [emoji846] [emoji295]️[emoji295]️[emoji295]️

@EklerkaDaria kciuki zaciśnięte. Daj znać po wizycie

Do góry