1
174974
Gość
Kurcze już dwa razy niechcący odpisała bym na grudniowych mamach. [emoji23] Czyżby to był znak? Coś mnie ciągnie do tamtego wątku. [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeszcze dwa dni i ja bedę wiedziała...Gratuluję!!! Pochwal się jutro testem to sobie przynajmniej popatrzmy na ten cudny widok Sciskam
Ładny wysyp II kreseczek ostatnio mamy oby passa trwała dalej
A ja czuję że jutro obejdzie się bez bety.Jeszcze dwa dni i ja bedę wiedziała...
To ja cię ciągnęKurcze już dwa razy niechcący odpisała bym na grudniowych mamach. [emoji23] Czyżby to był znak? Coś mnie ciągnie do tamtego wątku. [emoji23]
Oj obyś mnie przyciągnęła skutecznie.To ja cię ciągnę
Dziewczynki kochane.
Jutro idę na 9-tą do gina. Denerwuje się trochę i wyprosiłam mojego byłego gina o wizytę. Proszę trzymać kciuki za moją kropeczkę albo kropka.
Trzymam mocno kciuki żeby były same dobre wieści! [emoji813]Dziewczynki kochane.
Jutro idę na 9-tą do gina. Denerwuje się trochę i wyprosiłam mojego byłego gina o wizytę. Proszę trzymać kciuki za moją kropeczkę albo kropka.
No właśnie to mnie zdziwiło, teraz jak pojadę do niego to się spytam.Ale skoro tylko raz jesteś na monitoringu, to wiecie tylko czy jest pęcherzyk a czy pęka? Tego nie sprawdza? Trzymam kciuki za męża wyniki!
Trzymamy mocno! wszystko będzie dobrze tyle zaciśniętych kciuków tu masz, nie ma innej opcjiDziewczynki kochane.