reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Wy tutaj wszystkie tak mocno trzymajcie kciuki i wierzycie, że będą dobre wieści a ja wręcz przeciwnie. Ciągle czuję, że jednak to opóźnienie jest przez zapalenie gardła i beta będzie negatywna. :c

A często zdarzało Ci się takie opóźnienie? Wiem, ze każdy organizm jest inny ale ja nie nam takich wahnięć nawet jak choruje czy podróżuje.. tyle dni to już kawał czasu... [emoji846] ja tam wierze i kibicuje, ze zaraziłaś się ciążowym fluidami [emoji1348][emoji1348]

A często zdarzało Ci się takie opóźnienie? Wiem, ze każdy organizm jest inny ale ja nie nam takich wahnięć nawet jak choruje czy podróżuje.. tyle dni to już kawał czasu... [emoji846] ja tam wierze i kibicuje, ze zaraziłaś się ciążowym fluidami [emoji1348][emoji1348]
Odkąd biorę leki miałam równo 27 dniowe cykle przez 7 miesięcy. I piersi w ogóle nie bolały a teraz jakby się obróciło i znowu było jak przed leczeniem, piersi jak bomby, @ się spóźnia. Dopiero wczoraj zaczęłam brać antybiotyk.

@Niespełniona gratulacje ! Spokojnych i nudnych dziewięciu miesięcy :)
@Migdalove trzymam kciuki . Cały czas:)
@EklerkaDaria czekamy na wieści :)

Piękny dzień.. a ja w pracy. Liczę że w czw Małż dostanie urlop, może wybierzemy się na krokusy do Chochołowa. W nocy słabo spałam, bo targał mnie prawy jajnik, a piersi strasznie ciążą :/ kupiłam już test, ale czekam conajmniej do piątku, bo te objawy równie dobrze na @ mogą być. Wizytę u neurologa przełożyłam, raz że chcę najpierw zatestować a dwa, mój prowadzący neurolog to jednocześnie mój szef. A pracuję w takim miejscu że momentalnie będę musiała pójść na L4 :/

Cześć dziewczyny! Jest kropek albo kropka! Termin na 13 grudnia, ale pewnie jeszcze się zmieni. Cieszę się, że widać ładnie i jest w macicy. Wrzucę wam później zdjęcie, bo teraz muszę za robotę się wziąć. Strasznie się cieszę i kamień spadł mi z serca - jeden z wielu. Dziekuje Wam kochane za kciuki :):):). Więc dalej was zarażam i śle ciążowe fluidki ~~~~~~~~~~~~~~ i trzymam mocno za wszystkie kciuki, żeby też zobaczyły szybko swoje kropki :).

reklama
Cześć dziewczyny! Jest kropek albo kropka! Termin na 13 grudnia, ale pewnie jeszcze się zmieni. Cieszę się, że widać ładnie i jest w macicy. Wrzucę wam później zdjęcie, bo teraz muszę za robotę się wziąć. Strasznie się cieszę i kamień spadł mi z serca - jeden z wielu. Dziekuje Wam kochane za kciuki :):):). Więc dalej was zarażam i śle ciążowe fluidki ~~~~~~~~~~~~~~ i trzymam mocno za wszystkie kciuki, żeby też zobaczyły szybko swoje kropki :).
Wspaniałe wieści! [emoji7] Rośnijcie zdrowo! Musisz mnie kochana 'zarazić' ciąża! Łapie fluidki! [emoji813]

Do góry