reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Wy tutaj wszystkie tak mocno trzymajcie kciuki i wierzycie, że będą dobre wieści a ja wręcz przeciwnie. Ciągle czuję, że jednak to opóźnienie jest przez zapalenie gardła i beta będzie negatywna. :c

A często zdarzało Ci się takie opóźnienie? Wiem, ze każdy organizm jest inny ale ja nie nam takich wahnięć nawet jak choruje czy podróżuje.. tyle dni to już kawał czasu... [emoji846] ja tam wierze i kibicuje, ze zaraziłaś się ciążowym fluidami [emoji1348][emoji1348]

A często zdarzało Ci się takie opóźnienie? Wiem, ze każdy organizm jest inny ale ja nie nam takich wahnięć nawet jak choruje czy podróżuje.. tyle dni to już kawał czasu... [emoji846] ja tam wierze i kibicuje, ze zaraziłaś się ciążowym fluidami [emoji1348][emoji1348]
Odkąd biorę leki miałam równo 27 dniowe cykle przez 7 miesięcy. I piersi w ogóle nie bolały a teraz jakby się obróciło i znowu było jak przed leczeniem, piersi jak bomby, @ się spóźnia. Dopiero wczoraj zaczęłam brać antybiotyk.

@Niespełniona gratulacje ! Spokojnych i nudnych dziewięciu miesięcy :)
@Migdalove trzymam kciuki . Cały czas:)
@EklerkaDaria czekamy na wieści :)

Piękny dzień.. a ja w pracy. Liczę że w czw Małż dostanie urlop, może wybierzemy się na krokusy do Chochołowa. W nocy słabo spałam, bo targał mnie prawy jajnik, a piersi strasznie ciążą :/ kupiłam już test, ale czekam conajmniej do piątku, bo te objawy równie dobrze na @ mogą być. Wizytę u neurologa przełożyłam, raz że chcę najpierw zatestować a dwa, mój prowadzący neurolog to jednocześnie mój szef. A pracuję w takim miejscu że momentalnie będę musiała pójść na L4 :/

Cześć dziewczyny! Jest kropek albo kropka! Termin na 13 grudnia, ale pewnie jeszcze się zmieni. Cieszę się, że widać ładnie i jest w macicy. Wrzucę wam później zdjęcie, bo teraz muszę za robotę się wziąć. Strasznie się cieszę i kamień spadł mi z serca - jeden z wielu. Dziekuje Wam kochane za kciuki :):):). Więc dalej was zarażam i śle ciążowe fluidki ~~~~~~~~~~~~~~ i trzymam mocno za wszystkie kciuki, żeby też zobaczyły szybko swoje kropki :).

reklama
Cześć dziewczyny! Jest kropek albo kropka! Termin na 13 grudnia, ale pewnie jeszcze się zmieni. Cieszę się, że widać ładnie i jest w macicy. Wrzucę wam później zdjęcie, bo teraz muszę za robotę się wziąć. Strasznie się cieszę i kamień spadł mi z serca - jeden z wielu. Dziekuje Wam kochane za kciuki :):):). Więc dalej was zarażam i śle ciążowe fluidki ~~~~~~~~~~~~~~ i trzymam mocno za wszystkie kciuki, żeby też zobaczyły szybko swoje kropki :).
Wspaniałe wieści! [emoji7] Rośnijcie zdrowo! Musisz mnie kochana 'zarazić' ciąża! Łapie fluidki! [emoji813]

Do góry