Asieeek
Aktywna w BB
Ja również mocno trzymam kciukiTylko u mnie nawet zrobienie testu nie daje odpowiedzi więc tylko beta pozostaje.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja również mocno trzymam kciukiTylko u mnie nawet zrobienie testu nie daje odpowiedzi więc tylko beta pozostaje.
Wy tutaj wszystkie tak mocno trzymajcie kciuki i wierzycie, że będą dobre wieści a ja wręcz przeciwnie. Ciągle czuję, że jednak to opóźnienie jest przez zapalenie gardła i beta będzie negatywna. :c
Odkąd biorę leki miałam równo 27 dniowe cykle przez 7 miesięcy. I piersi w ogóle nie bolały a teraz jakby się obróciło i znowu było jak przed leczeniem, piersi jak bomby, @ się spóźnia. Dopiero wczoraj zaczęłam brać antybiotyk.A często zdarzało Ci się takie opóźnienie? Wiem, ze każdy organizm jest inny ale ja nie nam takich wahnięć nawet jak choruje czy podróżuje.. tyle dni to już kawał czasu... [emoji846] ja tam wierze i kibicuje, ze zaraziłaś się ciążowym fluidami [emoji1348][emoji1348]
Trzymam [emoji110][emoji173] nie denerwuj się, bedzie dobrze [emoji8]Dziewczynki kochane.
Jutro idę na 9-tą do gina. Denerwuje się trochę i wyprosiłam mojego byłego gina o wizytę. Proszę trzymać kciuki za moją kropeczkę albo kropka.
DziękujęGratulacje @Niespełniona ! twój przykład pokazuje że warto dążyć do marzeń i nie rezygnować i nie poddawać się.
Ale piękny wysyp II Kresek.
Miłego dnia
Wspaniałe wieści! [emoji7] Rośnijcie zdrowo! Musisz mnie kochana 'zarazić' ciąża! Łapie fluidki! [emoji813]Cześć dziewczyny! Jest kropek albo kropka! Termin na 13 grudnia, ale pewnie jeszcze się zmieni. Cieszę się, że widać ładnie i jest w macicy. Wrzucę wam później zdjęcie, bo teraz muszę za robotę się wziąć. Strasznie się cieszę i kamień spadł mi z serca - jeden z wielu. Dziekuje Wam kochane za kciuki . Więc dalej was zarażam i śle ciążowe fluidki ~~~~~~~~~~~~~~ i trzymam mocno za wszystkie kciuki, żeby też zobaczyły szybko swoje kropki .