reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Udzielam sie malo ale zycze Nam by kazda z Nas po swietach byla szczęśliwa najlepiej w dwupaku badz wypakowana. By rodzina byla dla nas najwazniejsza !Po cichutku gratuluje :*

Jak sie suplementujecie przed ciaza ?
Mam pcos, brak owulacji i duzy testosteron
Biore na dzien:
1 Wit D
1 cynk oeganiczny
1 selen organiczny
1 Olej z wiesiolka
1 kwas foliowy

W planach niepokalanek i pokrzywa a teraz akurat mialam duphaston na wywolanie okresu
Pije Inofem 2xd, wiesiołek w tym cyklu do owu, femibion 1 wcześniej inne zestawy witamin, selen w tym cyklu i kwas foliowy. Kupiłam teraz (w piątek przyszły koenzym q10 i kolagen) odstawiłam, bo w ciąży nie powinnam brać. I od dwóch cykli cenceive plus żel.

reklama
Udzielam sie malo ale zycze Nam by kazda z Nas po swietach byla szczęśliwa najlepiej w dwupaku badz wypakowana. By rodzina byla dla nas najwazniejsza !Po cichutku gratuluje :*

Jak sie suplementujecie przed ciaza ?
Mam pcos, brak owulacji i duzy testosteron
Biore na dzien:
1 Wit D
1 cynk oeganiczny
1 selen organiczny
1 Olej z wiesiolka
1 kwas foliowy

W planach niepokalanek i pokrzywa a teraz akurat mialam duphaston na wywolanie okresu
Ja z czystym sumieniem polecam pic przez caly siemie lniane i wiesiołek do owulacji.Te produkty maja szybkie dzialanie .Zaszlam w drugim cyklu stosowania siemienia i w pierwszym stosowania wiesiolka.Tu nie chodzi tylko o poprawe śluzu.ale tez reguluja one tez hormony i poprawiaja ukrwienie macicy.Takze polecam.

Ja na pcos stosuje metformine od 10 miesięcy i ovarin 3 cykl :) po ovarinie zauwazylam piekna poprawde jakosci sluzu płodnego.

Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny. Mam nadzieje, że to nie żart Prima Aprilisowy. Uwierzę, jak wynik beta hcg zobaczę!

Jest druga kreska [emoji7] Gratulacje :* piękny prezent na święta :*

ckai9jcg3ugxsgdl.png

atdcx1hp69ts3ous.png

Ja z czystym sumieniem polecam pic przez caly siemie lniane i wiesiołek do owulacji.Te produkty maja szybkie dzialanie .Zaszlam w drugim cyklu stosowania siemienia i w pierwszym stosowania wiesiolka.Tu nie chodzi tylko o poprawe śluzu.ale tez reguluja one tez hormony i poprawiaja ukrwienie macicy.Takze polecam.
Dodaje siemie do koktajli i nic... :(
Dzieki !

Ten inofem okropnie drogi jest :/

Dziewczyny, jadę do apteki po coś do nosa i przy okazji kupię test 10mlu/ml ... Czuję, że muszę. Dzisiaj 23 dc, nie wiem czy to sens dzisiaj go robić. Owulacja zawsze koło 10dc.

Dziewczyny, jadę do apteki po coś do nosa i przy okazji kupię test 10mlu/ml ... Czuję, że muszę. Dzisiaj 23 dc, nie wiem czy to sens dzisiaj go robić. Owulacja zawsze koło 10dc.
Czyli wychodzi ok 12 dpo? Czuly test powinien juz cos pokazac, trzymam kciuki :*
Dodaje siemie do koktajli i nic... :(
Dzieki !

Ten inofem okropnie drogi jest :/
Sprobuj Ovarin, tez ma w skladzie mioinozytol i kwas foliowy no i jest w tabletkach. Ja u siebie kupuje opakowanie za 46 zl, bierzr sie 2 tabl na dzien:)

reklama
Ja pilam 3 x dziennie łyzkęna szklanke wody goracej.
Ok nie sadzilam ze to siemie to tak czesto :D
Czyli wychodzi ok 12 dpo? Czuly test powinien juz cos pokazac, trzymam kciuki :*Sprobuj Ovarin, tez ma w skladzie mioinozytol i kwas foliowy no i jest w tabletkach. Ja u siebie kupuje opakowanie za 46 zl, bierzr sie 2 tabl na dzien:)

Ok :*

Do góry