reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Udzielam sie malo ale zycze Nam by kazda z Nas po swietach byla szczęśliwa najlepiej w dwupaku badz wypakowana. By rodzina byla dla nas najwazniejsza !Po cichutku gratuluje :*

Jak sie suplementujecie przed ciaza ?
Mam pcos, brak owulacji i duzy testosteron
Biore na dzien:
1 Wit D
1 cynk oeganiczny
1 selen organiczny
1 Olej z wiesiolka
1 kwas foliowy

W planach niepokalanek i pokrzywa a teraz akurat mialam duphaston na wywolanie okresu
Pije Inofem 2xd, wiesiołek w tym cyklu do owu, femibion 1 wcześniej inne zestawy witamin, selen w tym cyklu i kwas foliowy. Kupiłam teraz (w piątek przyszły koenzym q10 i kolagen) odstawiłam, bo w ciąży nie powinnam brać. I od dwóch cykli cenceive plus żel.

reklama
Udzielam sie malo ale zycze Nam by kazda z Nas po swietach byla szczęśliwa najlepiej w dwupaku badz wypakowana. By rodzina byla dla nas najwazniejsza !Po cichutku gratuluje :*

Jak sie suplementujecie przed ciaza ?
Mam pcos, brak owulacji i duzy testosteron
Biore na dzien:
1 Wit D
1 cynk oeganiczny
1 selen organiczny
1 Olej z wiesiolka
1 kwas foliowy

W planach niepokalanek i pokrzywa a teraz akurat mialam duphaston na wywolanie okresu
Ja z czystym sumieniem polecam pic przez caly siemie lniane i wiesiołek do owulacji.Te produkty maja szybkie dzialanie .Zaszlam w drugim cyklu stosowania siemienia i w pierwszym stosowania wiesiolka.Tu nie chodzi tylko o poprawe śluzu.ale tez reguluja one tez hormony i poprawiaja ukrwienie macicy.Takze polecam.

Ja na pcos stosuje metformine od 10 miesięcy i ovarin 3 cykl :) po ovarinie zauwazylam piekna poprawde jakosci sluzu płodnego.

Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny. Mam nadzieje, że to nie żart Prima Aprilisowy. Uwierzę, jak wynik beta hcg zobaczę!

Jest druga kreska [emoji7] Gratulacje :* piękny prezent na święta :*

ckai9jcg3ugxsgdl.png

atdcx1hp69ts3ous.png

Ja z czystym sumieniem polecam pic przez caly siemie lniane i wiesiołek do owulacji.Te produkty maja szybkie dzialanie .Zaszlam w drugim cyklu stosowania siemienia i w pierwszym stosowania wiesiolka.Tu nie chodzi tylko o poprawe śluzu.ale tez reguluja one tez hormony i poprawiaja ukrwienie macicy.Takze polecam.
Dodaje siemie do koktajli i nic... :(
Dzieki !

Ten inofem okropnie drogi jest :/

Dziewczyny, jadę do apteki po coś do nosa i przy okazji kupię test 10mlu/ml ... Czuję, że muszę. Dzisiaj 23 dc, nie wiem czy to sens dzisiaj go robić. Owulacja zawsze koło 10dc.

Dziewczyny, jadę do apteki po coś do nosa i przy okazji kupię test 10mlu/ml ... Czuję, że muszę. Dzisiaj 23 dc, nie wiem czy to sens dzisiaj go robić. Owulacja zawsze koło 10dc.
Czyli wychodzi ok 12 dpo? Czuly test powinien juz cos pokazac, trzymam kciuki :*
Dodaje siemie do koktajli i nic... :(
Dzieki !

Ten inofem okropnie drogi jest :/
Sprobuj Ovarin, tez ma w skladzie mioinozytol i kwas foliowy no i jest w tabletkach. Ja u siebie kupuje opakowanie za 46 zl, bierzr sie 2 tabl na dzien:)

reklama
Ja pilam 3 x dziennie łyzkęna szklanke wody goracej.
Ok nie sadzilam ze to siemie to tak czesto :D
Czyli wychodzi ok 12 dpo? Czuly test powinien juz cos pokazac, trzymam kciuki :*Sprobuj Ovarin, tez ma w skladzie mioinozytol i kwas foliowy no i jest w tabletkach. Ja u siebie kupuje opakowanie za 46 zl, bierzr sie 2 tabl na dzien:)

Ok :*

Do góry