reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Lekarz powiedział mi wtedy, że magła być to pomyłka producenta, bo często ci co produkują testy ciążowe to również i owulacyjne i mógł być tam test owulacyjny. Ponoć jednej pacjentce kazał otworzyć ten test i sprawdzić co jest na pasku napisane. Ja nie wpadłam na to, no a wizytę u lekarza miałam jakoś po krwawieniu to test już był dawno wyrzucony.

2018-08-31-003-005.jpg
Aaaa o widzisz to trzeba na to uwagę zwracać w takim razie. Ja bym na to nie wpadła że wogole taka pomyłka może się zdarzyć.

ckai9jcg3ugxsgdl.png

atdcx1hp69ts3ous.png

reklama
Aaaa o widzisz to trzeba na to uwagę zwracać w takim razie. Ja bym na to nie wpadła że wogole taka pomyłka może się zdarzyć.

ckai9jcg3ugxsgdl.png

atdcx1hp69ts3ous.png
No ja tak samo, wyrzuciłam test, nie otwierałam go. Spróbuję spokojnie poczekać do terminu @. Wczoraj złapał mnie okrutny ból podbrzusza jakbym miała właśnie dostać już @... Ale po nospie przeszło i póki co cisza, dziwnie tylko znowu czuć jakby macicę, ale mój organizm to jaja sobie może ze mnie robi.Tak czy inaczej nie służy mi wolne. :D Bo ciągle myślę czy się udało. Dobrze, że w trakcie dni płodnych miałam zajętą głowę.

No ja tak samo, wyrzuciłam test, nie otwierałam go. Spróbuję spokojnie poczekać do terminu @. Wczoraj złapał mnie okrutny ból podbrzusza jakbym miała właśnie dostać już @... Ale po nospie przeszło i póki co cisza, dziwnie tylko znowu czuć jakby macicę, ale mój organizm to jaja sobie może ze mnie robi.Tak czy inaczej nie służy mi wolne. :D Bo ciągle myślę czy się udało. Dobrze, że w trakcie dni płodnych miałam zajętą głowę.
Nie ma co się nakręcać ani w jedną, ani druga stronę :)
Ja trzymam kciuki i czekam na wiadomości :*

ckai9jcg3ugxsgdl.png

atdcx1hp69ts3ous.png

Ja takie bole jak na @ czułam w sumie juz od 3 dpo i czuje az do teraz, a zawsze brzuch zaczynal bolec mnie tak dzien dwa przed okresem, wiec było to dla mnie dziwne, ale nie wzięłam tego za objaw ciąży [emoji14]

Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom

Zleci Kochana ! Nawet się nie obejrzysz.. ja też przecież dopiero co miałam test pozytywny, a tu babsko już 274g :)
e3b3b28b7133511fbee98d893c173c62.jpg

ckai9jcg3ugxsgdl.png

atdcx1hp69ts3ous.png
Suuper, gratuluje corki :* przez moja nieobecnosc na forum tyle mnie ominelo, nawet nie wiedzialam, ze znasz plec :)
Zleci, tylko najpierw początek musi byc pozytywy, marze o zobaczeniu bijącego serduszka, a do tego jeszcze z 3 tyg czekania :)

reklama
Ja takie bole jak na @ czułam w sumie juz od 3 dpo i czuje az do teraz, a zawsze brzuch zaczynal bolec mnie tak dzien dwa przed okresem, wiec było to dla mnie dziwne, ale nie wzięłam tego za objaw ciąży [emoji14]

To ja wzięłam ale u mnie zaczęło się 6dpo. Na początku tego nie powiązałam. Potem dopiero jak doszło parcie na pęcherz itp. także trzymam za Naszego Gosiaka kciuki bo dobrze się zapowiada :* ale nie ma co się nakręcać w jedną czy drugą stronę :) czekamy na tescik [emoji7]

ckai9jcg3ugxsgdl.png

atdcx1hp69ts3ous.png

Do góry