Aaaa o widzisz to trzeba na to uwagę zwracać w takim razie. Ja bym na to nie wpadła że wogole taka pomyłka może się zdarzyć.Lekarz powiedział mi wtedy, że magła być to pomyłka producenta, bo często ci co produkują testy ciążowe to również i owulacyjne i mógł być tam test owulacyjny. Ponoć jednej pacjentce kazał otworzyć ten test i sprawdzić co jest na pasku napisane. Ja nie wpadłam na to, no a wizytę u lekarza miałam jakoś po krwawieniu to test już był dawno wyrzucony.
reklama
1
174974
Gość
No ja tak samo, wyrzuciłam test, nie otwierałam go. Spróbuję spokojnie poczekać do terminu @. Wczoraj złapał mnie okrutny ból podbrzusza jakbym miała właśnie dostać już @... Ale po nospie przeszło i póki co cisza, dziwnie tylko znowu czuć jakby macicę, ale mój organizm to jaja sobie może ze mnie robi.Tak czy inaczej nie służy mi wolne. Bo ciągle myślę czy się udało. Dobrze, że w trakcie dni płodnych miałam zajętą głowę.Aaaa o widzisz to trzeba na to uwagę zwracać w takim razie. Ja bym na to nie wpadła że wogole taka pomyłka może się zdarzyć.
Nie ma co się nakręcać ani w jedną, ani druga stronęNo ja tak samo, wyrzuciłam test, nie otwierałam go. Spróbuję spokojnie poczekać do terminu @. Wczoraj złapał mnie okrutny ból podbrzusza jakbym miała właśnie dostać już @... Ale po nospie przeszło i póki co cisza, dziwnie tylko znowu czuć jakby macicę, ale mój organizm to jaja sobie może ze mnie robi.Tak czy inaczej nie służy mi wolne. Bo ciągle myślę czy się udało. Dobrze, że w trakcie dni płodnych miałam zajętą głowę.
Ja trzymam kciuki i czekam na wiadomości :*
Dagaa11
Fanka BB :)
Pięknie :* tez juz chce taki brzucholMy z Mają tak urosłyśmy, mimo że mama jeszcze -1,5kg na wadze a tu już polowa za nami
Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom
Stokrotenka23
Piekny balonik [emoji7]My z Mają tak urosłyśmy, mimo że mama jeszcze -1,5kg na wadze a tu już polowa za nami
Dagaa11
Ja takie bole jak na @ czułam w sumie juz od 3 dpo i czuje az do teraz, a zawsze brzuch zaczynal bolec mnie tak dzien dwa przed okresem, wiec było to dla mnie dziwne, ale nie wzięłam tego za objaw ciąży [emoji14]No ja tak samo, wyrzuciłam test, nie otwierałam go. Spróbuję spokojnie poczekać do terminu @. Wczoraj złapał mnie okrutny ból podbrzusza jakbym miała właśnie dostać już @... Ale po nospie przeszło i póki co cisza, dziwnie tylko znowu czuć jakby macicę, ale mój organizm to jaja sobie może ze mnie robi.Tak czy inaczej nie służy mi wolne. Bo ciągle myślę czy się udało. Dobrze, że w trakcie dni płodnych miałam zajętą głowę.
Zleci Kochana ! Nawet się nie obejrzysz.. ja też przecież dopiero co miałam test pozytywny, a tu babsko już 274gPięknie :* tez juz chce taki brzuchol
Dagaa11
Suuper, gratuluje corki :* przez moja nieobecnosc na forum tyle mnie ominelo, nawet nie wiedzialam, ze znasz plecZleci Kochana ! Nawet się nie obejrzysz.. ja też przecież dopiero co miałam test pozytywny, a tu babsko już 274g
Zleci, tylko najpierw początek musi byc pozytywy, marze o zobaczeniu bijącego serduszka, a do tego jeszcze z 3 tyg czekania
reklama
To ja wzięłam ale u mnie zaczęło się 6dpo. Na początku tego nie powiązałam. Potem dopiero jak doszło parcie na pęcherz itp. także trzymam za Naszego Gosiaka kciuki bo dobrze się zapowiada :* ale nie ma co się nakręcać w jedną czy drugą stronę czekamy na tescik [emoji7]Ja takie bole jak na @ czułam w sumie juz od 3 dpo i czuje az do teraz, a zawsze brzuch zaczynal bolec mnie tak dzien dwa przed okresem, wiec było to dla mnie dziwne, ale nie wzięłam tego za objaw ciąży [emoji14]