reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Suuuper!!! ktory dzien po owu? :)

Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziekuje Wam kochane! Jeszcze się nie cieszę, bo raz już tak miałam, ale tak widocznej drugiej to nie. Dzisiaj jest albo 11-13 dpo. Ciężko stwierdzić bo nic nie czułam. W 13 dc podany Ovitrelle a w 17 dc było już po pęknięciu. Między 14-16 dc peknął :). Mam jeszcze 2 testy i we wtorek, jeśli będą ciemniejsze idę na krew i muszę pędem skombinować dupka. Bo mam tylko zapas 2 tabletek poza tym opakowaniem, które dzisiaj kończę.
Objawów zero poza wrażliwszymi brodawkami ;)

reklama
Dziękuje !! Modlę się [emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam mocno kciuki i jeśli mi się udało to zarażam Was wszystkie jak tylko się da!!!
Jaaaa [emoji846][emoji846] gratuluje!!!!!! Wczoraj miałam identyczna druga kreskę. We wtorek rano idę na betę [emoji846]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A który masz dc? Albo ile po owu?

Dziekuje Wam kochane! Jeszcze się nie cieszę, bo raz już tak miałam, ale tak widocznej drugiej to nie. Dzisiaj jest albo 11-13 dpo. Ciężko stwierdzić bo nic nie czułam. W 13 dc podany Ovitrelle a w 17 dc było już po pęknięciu. Między 14-16 dc peknął :). Mam jeszcze 2 testy i we wtorek, jeśli będą ciemniejsze idę na krew i muszę pędem skombinować dupka. Bo mam tylko zapas 2 tabletek poza tym opakowaniem, które dzisiaj kończę.
Objawów zero poza wrażliwszymi brodawkami ;)
Mysle, ze tak wyrazna kreska nie moze byc bledem :) ja pietwszy mialam typowy cien i tym bardziej nie moglam uwierzyc. Ale testy z dnia na dzien ciemniejsze :) we wtorek tez ide na bete.
Dzisiaj zrobilam kolejny, zeby zobaczyc czy ciemnieje. Jestm tak wystraszona, po tej obumarlej ciazy, ze wiedzialam, ze jak znowu zajde to bede swirowac :)

Gorny test z wczoraj, dolny z dzisiaj :)
3373063bbc5b0bf5c0f789873f0bd6f4.jpg

Mysle, ze tak wyrazna kreska nie moze byc bledem :) ja pietwszy mialam typowy cien i tym bardziej nie moglam uwierzyc. Ale testy z dnia na dzien ciemniejsze :) we wtorek tez ide na bete.
Dzisiaj zrobilam kolejny, zeby zobaczyc czy ciemnieje. Jestm tak wystraszona, po tej obumarlej ciazy, ze wiedzialam, ze jak znowu zajde to bede swirowac :)

Obyś kochana miała racje, że to nie pomyłka! Wiem, jaki jest strach po stracie, ja tez strasznie bałam się po poronieniu... mąż załamany i szczęśliwy, niestety czeka go kwarantanna :(:).
Najśmieszniejsze jest to, ze przez tarczyce straciłam nadzieje na jakąkolwiek szanse, a jednak gin miała racje, ze większe szanse teraz niż jak miałabym za wysoki poziom tsh. I tak nie wierzyłam jej za bardzo, do tego mąż kupił mi samochód praktycznie dwuosobowy (tak na przekór) ;). Wózek na pewno się nie zmieści, ale martwić się będę jak będzie czas ;).

Udzielam sie malo ale zycze Nam by kazda z Nas po swietach byla szczęśliwa najlepiej w dwupaku badz wypakowana. By rodzina byla dla nas najwazniejsza !

Po cichutku gratuluje :*

Jak sie suplementujecie przed ciaza ?
Mam pcos, brak owulacji i duzy testosteron
Biore na dzien:
1 Wit D
1 cynk oeganiczny
1 selen organiczny
1 Olej z wiesiolka
1 kwas foliowy

W planach niepokalanek i pokrzywa a teraz akurat mialam duphaston na wywolanie okresu

reklama
Życzę wszystkim wesołych Świąt :-)
u mnie dziś @ przyszła już ba poważnie tylko jest bardzo slabiutka, 10 dni opóźnienia jeszcze nigdy tak nie miałam. .... i tylko kolejne święta zepsute bo i złe samopoczucie przy @ i ciągle życzenia dziecka albo pytania kiedy będzie u nas maluch. ... ale teraz już jestem w domku a na noc do pracy. ... i jjeszcze jedna zła wiadomość mąż odrazu po świętach jedzie w delegacje i będzie tylko w weekendy w domu więc ze staraniami będzie jeszcze gorzej. ....

Do góry