reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Suuuper!!! ktory dzien po owu? :)

Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziekuje Wam kochane! Jeszcze się nie cieszę, bo raz już tak miałam, ale tak widocznej drugiej to nie. Dzisiaj jest albo 11-13 dpo. Ciężko stwierdzić bo nic nie czułam. W 13 dc podany Ovitrelle a w 17 dc było już po pęknięciu. Między 14-16 dc peknął :). Mam jeszcze 2 testy i we wtorek, jeśli będą ciemniejsze idę na krew i muszę pędem skombinować dupka. Bo mam tylko zapas 2 tabletek poza tym opakowaniem, które dzisiaj kończę.
Objawów zero poza wrażliwszymi brodawkami ;)

reklama
Dziękuje !! Modlę się [emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam mocno kciuki i jeśli mi się udało to zarażam Was wszystkie jak tylko się da!!!
Jaaaa [emoji846][emoji846] gratuluje!!!!!! Wczoraj miałam identyczna druga kreskę. We wtorek rano idę na betę [emoji846]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A który masz dc? Albo ile po owu?

Dziekuje Wam kochane! Jeszcze się nie cieszę, bo raz już tak miałam, ale tak widocznej drugiej to nie. Dzisiaj jest albo 11-13 dpo. Ciężko stwierdzić bo nic nie czułam. W 13 dc podany Ovitrelle a w 17 dc było już po pęknięciu. Między 14-16 dc peknął :). Mam jeszcze 2 testy i we wtorek, jeśli będą ciemniejsze idę na krew i muszę pędem skombinować dupka. Bo mam tylko zapas 2 tabletek poza tym opakowaniem, które dzisiaj kończę.
Objawów zero poza wrażliwszymi brodawkami ;)
Mysle, ze tak wyrazna kreska nie moze byc bledem :) ja pietwszy mialam typowy cien i tym bardziej nie moglam uwierzyc. Ale testy z dnia na dzien ciemniejsze :) we wtorek tez ide na bete.
Dzisiaj zrobilam kolejny, zeby zobaczyc czy ciemnieje. Jestm tak wystraszona, po tej obumarlej ciazy, ze wiedzialam, ze jak znowu zajde to bede swirowac :)

Gorny test z wczoraj, dolny z dzisiaj :)
3373063bbc5b0bf5c0f789873f0bd6f4.jpg

Mysle, ze tak wyrazna kreska nie moze byc bledem :) ja pietwszy mialam typowy cien i tym bardziej nie moglam uwierzyc. Ale testy z dnia na dzien ciemniejsze :) we wtorek tez ide na bete.
Dzisiaj zrobilam kolejny, zeby zobaczyc czy ciemnieje. Jestm tak wystraszona, po tej obumarlej ciazy, ze wiedzialam, ze jak znowu zajde to bede swirowac :)

Obyś kochana miała racje, że to nie pomyłka! Wiem, jaki jest strach po stracie, ja tez strasznie bałam się po poronieniu... mąż załamany i szczęśliwy, niestety czeka go kwarantanna :(:).
Najśmieszniejsze jest to, ze przez tarczyce straciłam nadzieje na jakąkolwiek szanse, a jednak gin miała racje, ze większe szanse teraz niż jak miałabym za wysoki poziom tsh. I tak nie wierzyłam jej za bardzo, do tego mąż kupił mi samochód praktycznie dwuosobowy (tak na przekór) ;). Wózek na pewno się nie zmieści, ale martwić się będę jak będzie czas ;).

Udzielam sie malo ale zycze Nam by kazda z Nas po swietach byla szczęśliwa najlepiej w dwupaku badz wypakowana. By rodzina byla dla nas najwazniejsza !

Po cichutku gratuluje :*

Jak sie suplementujecie przed ciaza ?
Mam pcos, brak owulacji i duzy testosteron
Biore na dzien:
1 Wit D
1 cynk oeganiczny
1 selen organiczny
1 Olej z wiesiolka
1 kwas foliowy

W planach niepokalanek i pokrzywa a teraz akurat mialam duphaston na wywolanie okresu

reklama
Życzę wszystkim wesołych Świąt :-)
u mnie dziś @ przyszła już ba poważnie tylko jest bardzo slabiutka, 10 dni opóźnienia jeszcze nigdy tak nie miałam. .... i tylko kolejne święta zepsute bo i złe samopoczucie przy @ i ciągle życzenia dziecka albo pytania kiedy będzie u nas maluch. ... ale teraz już jestem w domku a na noc do pracy. ... i jjeszcze jedna zła wiadomość mąż odrazu po świętach jedzie w delegacje i będzie tylko w weekendy w domu więc ze staraniami będzie jeszcze gorzej. ....

Do góry