piorunem
Fanka BB :)
@irminka1231 gratuluję
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie w rodzinie to samo, też mnie to podłamałoU mnie 30dc i nadal nic chociaż piersi już prawie wcale nie bolą więc teraz czekam tylko na @.......
a dziś dowiedziałam się o kolejnej ciąży w rodzinie i może jestem wredna babka ale nawet nie potrafię się tym cieszyć tym bardziej że się nie starali. ....
Najważniejsze,żebyś znalazła przyczynę. Zidentyfikowanie "wroga" pozwala Ci mieć punkt odniesienia, zawsze dobrze wiedzieć z czym walczysz. Życzę Ci,żeby coś jednak wyszło z badań i żeby lekarz szybko wdrożył leczenie,a na pewno wszystko wróci do normy i raz dwa się udaJa po wizycie u ginekologa. Stwierdził że nie powinniśmy wywoływać @ tabletkami bo nie o to chodzi a o to żeby dojść do tego dlaczego cykle nieregularne.. Na usg jedynie ze emdometrium cienkie, niepłodne i że cykl jednofazowy.. Za tydzień idę na dokładniejsze usg chociaż wątpię że i one coś da, a w międzyczasie badania hormonów.. Jestem załamana tymi cyklami, o owulacji mogę pomarzyć...
Nie wiem czym jest spowodowane :'(
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Współczuję ta niewiedza jest najgorsza, oby wyniki coś wykazały i żebyś mogła podjąć odpowiednie leczenie.Ja po wizycie u ginekologa. Stwierdził że nie powinniśmy wywoływać @ tabletkami bo nie o to chodzi a o to żeby dojść do tego dlaczego cykle nieregularne.. Na usg jedynie ze emdometrium cienkie, niepłodne i że cykl jednofazowy.. Za tydzień idę na dokładniejsze usg chociaż wątpię że i one coś da, a w międzyczasie badania hormonów.. Jestem załamana tymi cyklami, o owulacji mogę pomarzyć...
Nie wiem czym jest spowodowane :'(
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom