reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
@aga6 ja za tort dla synka na roczek płaciłam 150 zł niby na 12 porcji. A skroilam z niego 20:wink: 11161225_20171224_180719.jpg

Załączniki

• 11161225_20171224_180719.jpg
    11161225_20171224_180719.jpg
    72,8 KB · Wyświetleń: 104
reklama
Hej dziewczyny a ja się martwię wszystkie objawy ciążowe minęły jak reką odjal. Jakoś się martwię na czytalam sie tych forum w internecie i teraz myślę.
Hej spokojnie. To że objawy przeszły czy oslably nie oznacza że już coś jest nie tak. Mnie na początku okropnie bolały piersi A teraz ledwo co. Od 7tc miałam męczące mdłości a od poniedziałku oslably. Moja jedna rada czasami lepiej jest nie czytać tego co piszą na forach bo człowiek sam się nakręca negatywnie i doszukuje się w sobie jakiś problemów. Będzie dobrze [emoji5].

rr7luqh.png

Ale słodki też chciałam tort z sową Ale znalazłam tego misia I wpadł mi w oko;) W smaku torcik pychotka mascarpone z konfiturą truskawkową:)

A ja tam torty piekę sama. Nie są może takie efektowne:p ale wiem co w nich jest i nie są takie "perfumowane" jak większość kupnych. Wiem dziewczyny, dziwna jestem;) i w sklepie czytam etykiety ;) :D mąż zawsze się śmieje, że jak jedziemy na zakupy to trzeba przewidzieć na to dodatkowy czas:p oczywiście jak jestem w gościach to nie wybrzydzam i jem wszystko:)

A ja tam torty piekę sama. Nie są może takie efektowne:p ale wiem co w nich jest i nie są takie "perfumowane" jak większość kupnych. Wiem dziewczyny, dziwna jestem;) i w sklepie czytam etykiety ;) :D mąż zawsze się śmieje, że jak jedziemy na zakupy to trzeba przewidzieć na to dodatkowy czas:p oczywiście jak jestem w gościach to nie wybrzydzam i jem wszystko:)
U nas sąsiadka robi też sama, całkowicie naturalne ciasta. :)

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U nas sąsiadka robi też sama, całkowicie naturalne ciasta. :)

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom
To to faktycznie co innego, ja nie dzierżę ciastek z ciastkarni;) zazwyczaj mi nie smakują, czasami są takie ok, do zjedzenia... Ale najlepsze są dla mnie te z przepisów naszych babci:)

Do góry