reklama
8Ania8
Fanka BB :)
Ja miałam 7,35, po 2 dniach 3,2, bardzo skacze mi. Wyszły mi przeciwciała anty TG za wysokie. Do endokrynologa dopiero się wybieram, wolałam zrobić wszystkie potrzebne badania, żeby od razu mógł coś zalecić.Mam wizytę u endokrynologa 19.03 pewnie mi zleci.
A Tu masz dalej podwyższone czy udało Ci się zbić do bezpiecznego poziomu ?
kitty89
Witamy, współczuję straty. U mnie było podobnie w styczniu tylko na dużo wcześniejszym etapie ciąży i TSH wyszło 4,99 od półtora miesiąca biorę eutyrox 50 i jutro powtarzam wyniki dam znać ile udalo się zbić. Ale obawiam się że niewiele bo sytuacja sie powtórzyła teraz w marcuCześć dziewczyny. Niedawno przeszłam poronienie w 9 tyg. ciąży. Przy okazji wyszło mi podwyższone tsh, ok, 5, 60. Mogło to być przyczyną mojej straty. Czy któraś miała podobny wynik i jak długo trwało zbicie do bezpiecznego poziomu. Chcę szybko wrócić do starań ale najpierw muszę się z tym uporać
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Mart77
Zaciekawiona BB
Może i ja zrobię badania wcześniej jeszcze raz bo i tak prywatnie idę, to płacić będę. Dzięki za podpowiedź ☺Ja miałam 7,35, po 2 dniach 3,2, bardzo skacze mi. Wyszły mi przeciwciała anty TG za wysokie. Do endokrynologa dopiero się wybieram, wolałam zrobić wszystkie potrzebne badania, żeby od razu mógł coś zalecić.
kitty89
Tak najlepiej zawsze będziesz jedna wizytę do przoduMoże i ja zrobię badania wcześniej jeszcze raz bo i tak prywatnie idę, to płacić będę. Dzięki za podpowiedź [emoji5]
Mart77
Zaciekawiona BB
Dzięki, trzymam kciuki w takim razie oby ładnie spadło i czekam na Twój wynikWitamy, współczuję straty. U mnie było podobnie w styczniu tylko na dużo wcześniejszym etapie ciąży i TSH wyszło 4,99 od półtora miesiąca biorę eutyrox 50 i jutro powtarzam wyniki dam znać ile udalo się zbić
8Ania8
Jak są hormony w normie to samo tsh nie powinno być przyczyną straty.Witamy, współczuję straty. U mnie było podobnie w styczniu tylko na dużo wcześniejszym etapie ciąży i TSH wyszło 4,99 od półtora miesiąca biorę eutyrox 50 i jutro powtarzam wyniki dam znać ile udalo się zbić. Ale obawiam się że niewiele bo sytuacja sie powtórzyła teraz w marcu
Bardzo współczuję. Trzymasz się jakoś? Miałaś badania na ukrytą prolakryne?Cześć dziewczyny. Niedawno przeszłam poronienie w 9 tyg. ciąży. Przy okazji wyszło mi podwyższone tsh, ok, 5, 60. Mogło to być przyczyną mojej straty. Czy któraś miała podobny wynik i jak długo trwało zbicie do bezpiecznego poziomu. Chcę szybko wrócić do starań ale najpierw muszę się z tym uporać
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Mart77
Zaciekawiona BB
Dzięki, że pytasz. Jest już troszkę lepiej, dzisiaj ryczałam tylko raz z ranaBardzo współczuję. Trzymasz się jakoś? Miałaś badania na ukrytą prolakryne?
Mam zamiar porobić teraz trochę badań a ta ukryta proktalyna to z czym się wiąże ?? Bo słyszałam po prostu o proktalynie..
Przed ciążą szczegolnych badań nie robiłam bo w sumie szybko się udało, w 4 cyklu lekarz tez nie nie skierował ...
reklama
To badanie prolaktyny po obciążeniu metaclopramidem. To jest kwestia dyskusyjna Ale słyszałam że zwykła prolakryna może być w normie a po obciążeniu skacze i to może powodować poronienia Link do: Wyświetl temat - Wysoka prolaktyna po obciążeniu a poronienie? | Stowarzyszenie na Rzecz Leczenia Niepłodności i Wspierania AdopcjiDzięki, że pytasz. Jest już troszkę lepiej, dzisiaj ryczałam tylko raz z rana
Mam zamiar porobić teraz trochę badań a ta ukryta proktalyna to z czym się wiąże ?? Bo słyszałam po prostu o proktalynie..
Przed ciążą szczegolnych badań nie robiłam bo w sumie szybko się udało, w 4 cyklu lekarz tez nie nie skierował ...