reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Hej jestem wg kalendarzyka temperatur 14dpo ale jak pisalam wczesniej nie mialam @ od porodu. Zastanawiam sie czy testowac temperatura po dwudniowym spadku znowu do gory mknie. Jakos taki stres mam przed tym testem

Napisane na MSP95012 w aplikacji Forum BabyBoom
Hej [emoji4] jesli 14 dpo to juz powinno cos wyjsc, ja bym nie wytrzymala i od razu test [emoji4]
@Zuza1988 nawet cien moze oznaczac ciaze [emoji4] moze kup test innej firmy i sprawdź jeszcze raz. Trzymam kciuki [emoji2]

Hej [emoji4] jesli 14 dpo to juz powinno cos wyjsc, ja bym nie wytrzymala i od razu test [emoji4]
@Zuza1988 nawet cien moze oznaczac ciaze [emoji4] moze kup test innej firmy i sprawdź jeszcze raz. Trzymam kciuki [emoji2]
No wlasnie zawsze wariowalam i robilam test za testem a teraz jakis stoicki spokoj. Chyba boje sie zobaczyc I kreske

Hej dziewczyny ! Zrobiłam dziś rano drugi test tej samej firmy i kreska druga tak samo blada jak w sobotę :-( ale wygrzebałem skądś taki sam test ,który zrobiłam pare miesięcy temu i tam niema żadnej kreski ,bielutko ... już sama nie wiem trochę się zmartwiłam ,dziś dzień @ przypomnę ze za mną już tez pare przeżyć : 2009 - biochemiczna ,2010- zdrowy synek ,2015 zarodek w 6 tyg Ok a w 10 już tylko puste jajo płodowe ;-( We wszystkich przypadkach kreski były takie bladziutkie ...
Ten na srodku byl pierwszy wiec jesli masz chocby cien cienia to poczekaj dwa dni i zrob test moze tamten test na ktorym nic nie wyszlo byl slabszy
5fb43512ddbd1a9982554cbe5670998b.jpg

Ten na srodku byl pierwszy wiec jesli masz chocby cien cienia to poczekaj dwa dni i zrob test moze tamten test na ktorym nic nie wyszlo byl slabszy
5fb43512ddbd1a9982554cbe5670998b.jpg

Kupię jeszcze inny i wyślę wam zdjęcia po pracy :-) ten co teraz mam miał czułość 20 coś tam :-/ były jeszcze 10 może te są dokładniejsze ?

U mnie 21 dc brzuch jak na @ boli nadal ale ttrochę mniej czuję głównie prawy jajnik brzuch bardziej boli rano i wieczorem i dziwne samopoczucie jak na jjakieś przeziębienie. Piersi nie bolą tylko tak od dołu czuję że są.

U mnie dzisiaj 5dc okres mega bolesny, zrobiłam dzisiaj wyniki na tarczycę i udało mi się wcisnąć do endokrynologa na 16:45 więc zobaczymy co mi powie, miłego dzionka kobitki ;)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie dzisiaj 5dc okres mega bolesny, zrobiłam dzisiaj wyniki na tarczycę i udało mi się wcisnąć do endokrynologa na 16:45 więc zobaczymy co mi powie, miłego dzionka kobitki ;)

Kitty powiedz mi za ile dni od pozytywmego testu dostałaś @ i czy poszłaś od razu do gin ?

reklama
Kitty powiedz mi za ile dni od pozytywmego testu dostałaś @ i czy poszłaś od razu do gin ?
U mnie w dniu @ była blada druga kreska ,dwa dni później jeszcze jaśniejsza i nasteonego dnia okres, więc trzy dni spóźnienia. Do lekarza nie poszłam idę dopiero teraz za tydzień na kontrolę czy wszystko jest okej. Nie martw się kochana na pewno u Ciebie krecha będzie pięknie ciemniala :)

Do góry