reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Hej jestem wg kalendarzyka temperatur 14dpo ale jak pisalam wczesniej nie mialam @ od porodu. Zastanawiam sie czy testowac temperatura po dwudniowym spadku znowu do gory mknie. Jakos taki stres mam przed tym testem

Napisane na MSP95012 w aplikacji Forum BabyBoom
Hej [emoji4] jesli 14 dpo to juz powinno cos wyjsc, ja bym nie wytrzymala i od razu test [emoji4]
@Zuza1988 nawet cien moze oznaczac ciaze [emoji4] moze kup test innej firmy i sprawdź jeszcze raz. Trzymam kciuki [emoji2]

Hej [emoji4] jesli 14 dpo to juz powinno cos wyjsc, ja bym nie wytrzymala i od razu test [emoji4]
@Zuza1988 nawet cien moze oznaczac ciaze [emoji4] moze kup test innej firmy i sprawdź jeszcze raz. Trzymam kciuki [emoji2]
No wlasnie zawsze wariowalam i robilam test za testem a teraz jakis stoicki spokoj. Chyba boje sie zobaczyc I kreske

Hej dziewczyny ! Zrobiłam dziś rano drugi test tej samej firmy i kreska druga tak samo blada jak w sobotę :-( ale wygrzebałem skądś taki sam test ,który zrobiłam pare miesięcy temu i tam niema żadnej kreski ,bielutko ... już sama nie wiem trochę się zmartwiłam ,dziś dzień @ przypomnę ze za mną już tez pare przeżyć : 2009 - biochemiczna ,2010- zdrowy synek ,2015 zarodek w 6 tyg Ok a w 10 już tylko puste jajo płodowe ;-( We wszystkich przypadkach kreski były takie bladziutkie ...
Ten na srodku byl pierwszy wiec jesli masz chocby cien cienia to poczekaj dwa dni i zrob test moze tamten test na ktorym nic nie wyszlo byl slabszy
5fb43512ddbd1a9982554cbe5670998b.jpg

Ten na srodku byl pierwszy wiec jesli masz chocby cien cienia to poczekaj dwa dni i zrob test moze tamten test na ktorym nic nie wyszlo byl slabszy
5fb43512ddbd1a9982554cbe5670998b.jpg

Kupię jeszcze inny i wyślę wam zdjęcia po pracy :-) ten co teraz mam miał czułość 20 coś tam :-/ były jeszcze 10 może te są dokładniejsze ?

U mnie 21 dc brzuch jak na @ boli nadal ale ttrochę mniej czuję głównie prawy jajnik brzuch bardziej boli rano i wieczorem i dziwne samopoczucie jak na jjakieś przeziębienie. Piersi nie bolą tylko tak od dołu czuję że są.

U mnie dzisiaj 5dc okres mega bolesny, zrobiłam dzisiaj wyniki na tarczycę i udało mi się wcisnąć do endokrynologa na 16:45 więc zobaczymy co mi powie, miłego dzionka kobitki ;)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie dzisiaj 5dc okres mega bolesny, zrobiłam dzisiaj wyniki na tarczycę i udało mi się wcisnąć do endokrynologa na 16:45 więc zobaczymy co mi powie, miłego dzionka kobitki ;)

Kitty powiedz mi za ile dni od pozytywmego testu dostałaś @ i czy poszłaś od razu do gin ?

reklama
Kitty powiedz mi za ile dni od pozytywmego testu dostałaś @ i czy poszłaś od razu do gin ?
U mnie w dniu @ była blada druga kreska ,dwa dni później jeszcze jaśniejsza i nasteonego dnia okres, więc trzy dni spóźnienia. Do lekarza nie poszłam idę dopiero teraz za tydzień na kontrolę czy wszystko jest okej. Nie martw się kochana na pewno u Ciebie krecha będzie pięknie ciemniala :)

Do góry