reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
dziś mamy 18 dc i około 5-6 dni po owu za oknem zimno mamy u mnie -18 :) piersi dziś sa mniej bolesne odczowam taki lekki tepy bol w podbrzuszu i w okolicach prawego jajnika ale powiem wam ciekawostke wczoraj była u mnie moja bratanica jest w 25 tc brzusiu ma wielki i ja sobie ten brzusia glaskalam i maly mnie kopna a mi jakby na znak jakiś zaswedziala brodawka sutkowa takie mrowienie dostałam i jak nadusilam delikatnie to pokazala się biala kropeczka jakby mleko:) co o tym myślicie ?? dodam ze jak bylam w ciąży z mlodsza corka tez tak miałam ale w okolicy 25-27 tydzień ze jak uslyszalam placz dziecka zaczynala się produkcja :) zresztą to była moja zmora po porodzie jak tylko jakies dziecko zaczynalo plakac ze mnie się dosłownie lalo pokarmem a moja mala w szpitalu nie chcala jesc wiec karmiłam dziecko dziewczyny która ze mna lezala bo ona nie miała pokarmu wcale
Trzymam kciuki, by był to dobry znak!
U mnie 26 dc. Dzisiaj odbieram wynik bety!!! Stresuje się jak przed maturą ;) choć robiłam w 25 dc i może być za szybko by coś wyszło ale nadzieja umiera ostatnia :) jajniki lekko kłują, cycki bolą od trzech dni ale dzisiaj jakby trochę mniej.. zobaczymy ;) do 30 dc mam brać dupasthon więc do @ jeszcze napewno z tydzień.

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki, za wysoki wynik!
No i przyszła @. Tak czułam ze ten cykl będzie stracony. Nowy miesiąc, nowe nadzieje. Tym razem chyba bede mierzyć temperaturę i robić testy owulacyjne. Zobaczymy co wyjdzie.
Przykro mi bardzo....

reklama
Tak od wczoraj krwawie obficie ze skrzepami :( nie moge sie pogodzic, tym razem wszystko bylo ok, dzidzia byla ok i nagle moje cialo zrobilo takie cos. Juz nie mam sil. Jestem tak zalamana.... juz nie wierze ze kiedykolwiek mi sie uda...
Bardzo mi przykro :( trzymaj się mocno! Trzymam kciuki za to, żebyś odkryła powód i żeby następnym razem już wszystko było dobrze...

To ja tu chyba.największa 175cm i 52 kg..

Największa to zdecydowanie jestem ja, bo przy 168 cm waga praktycznie x2!! Ale niestety, zawsze taka byłam, hormony ok, jem normalnie - niektóre koleżanki szczupłe a jedzą połowę więcej. Ale u mnie to chyba geny, tak już jest :( mam tylko nadzieję, że nie będzie to przeszkodą do zostania mamusią...

Wybaczcie, ze tyle postów jeden pod drugim, ale jak przejdę na następną stronę to ucina mi to co napisałam wcześniej :mad: Starość, nie radość :D wszystkie poszły grzecznie spać, a ja mam tylko tak późno czas żeby troszkę poczytać.
Która otwiera marzec testowaniem? Widzę, że dużo kreseczek posypie się 8 marca :) już nie mogę się doczekać...
Ja planuje siknąć w sobotę. Ale raczej i tym razem lipa.:( Choć w tym cyklu po ovitrelle nie było plamienia o_O

@Migdalove może stworzysz tabelkę na dany miesiąc, która kiedy testuje?:p
Właśnie! Zamysł mojej tabelki był taki, żeby nie robić dwóch tabelek z datami to jedną ogólnie, że @ nast. Jest przybliżoną datą testowania. O wiele wygodniejsze, mniej haosu. :) A te dziewczyny, które nie znają daty @ będą podawać datę testowania. :)

Możesz spokojnie iść do dentysty, nie zaszkodzi ci znieczulenie. :) I trzymam kciuki[emoji110][emoji110][emoji110]

To strasznie niewyobrażalny ból przeżyłaś... nie potrafię tego sobie wyobrazić. Najgorsze co może matkę spotkać, to pochować własne dziecko. Podziwiam cię bardzo za siły, które znalazłaś by to przeżyć. I bardzo mi przykro, że tak krótko mogłaś się synkiem cieszyć.
W rodzinie tez miałam taki przypadek, tylko że malutka tydzień przed terminem porodu udusiła się pępowiną. Straszne przeżycie również, jeszcze wiedząc że musisz urodzić martwe dziecko siłami natury :(

@Migdalove super, że jesteś zadowolona. I myśle, że to „nianiowanie”;) bardzo dobrze ci zrobi i szybko zaciążysz :)
Powiem szczerze, że nie ma nawet kiedy myśleć o testowaniu, okresie, o dniach cyklu. :D teraz mała śpi, ja korzystam, zjem śniadanie chociaż. [emoji23]

Witaj w klubie ja też jestem kurdupel[emoji14]. Wzrost 156 a mąż 175 wiec fajnie wyglądamy [emoji14]Waga teraz 52 kg a przed synem wazylam 45 kg :).

xrot3e3khrx43f8f.png
To ja mam 152 wzrostu. [emoji23]

reklama
Do góry