reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Ja miałam 2100, prawie 2 miesiące przed terminem. A dziecko urodziłam 3080. Więc nie wiem od czego to zależy tak naprawdę.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@kari21 :sad: tak bardzo mi przykro....nie wiem co napisać, po prstu nie wiem...:(
A lekarze mają jakieś obserwacje dlaczego tam może się dziać? ... Przytulam Cię mocno...

Ja po wizycie u ginekologa. Wszystko ok, cytologia pobrana, zwiększony euthyrox.

Wciąż przyjmujesz progesteron? Jak masz to dawkowane? Ja od 16-26 dc. Ostatnio wyszło tak, ze zgodnie z testem miałam owulacje 16dc i progesteron tez zaczęłam brać 16dc. Czy to bezpieczne??
Bezpieczne to jest jak najbardziej. Ewentualnie może owulacje zatrzymać, więc cykl jest bez owulacyjny wtedy. U mnie owulacja wychodzi tak między 9 a 12dc. Duphaston biorę od tego cyklu teraz, bo wcześniej brałam coś innego, ale nie dla kobiet starających się. No i ja przyjmuje od 15dc do 27dc. Dzisiaj 18 dzień cyklu.

Tak od wczoraj krwawie obficie ze skrzepami :( nie moge sie pogodzic, tym razem wszystko bylo ok, dzidzia byla ok i nagle moje cialo zrobilo takie cos. Juz nie mam sil. Jestem tak zalamana.... juz nie wierze ze kiedykolwiek mi sie uda...

Przykro mi.
Nie wiem czy to mogłoby coś pomóc, ale mam koleżankę, która w ciąży była 6 razy - urodziła 2 zdrowe córeczki, a 4 razy poroniła i zawsze chłopca... Lekarz jej powiedział, że nie jest w stanie utrzymać ciąży z męskim płodem. Nie wiem czy miała jakieś badania, bo juz dłuższy czas nie mam z nią kontaktu.

Powiem szczerze, że nie ma nawet kiedy myśleć o testowaniu, okresie, o dniach cyklu. :D teraz mała śpi, ja korzystam, zjem śniadanie chociaż. [emoji23]
I właśnie o to chodzi, przelejesz swoją miłość maciezynską na małą i zajdziesz nawet nie będziesz wiedziała kiedy. Jak ja kiedy psa kupiłam ;)

reklama
Do góry