Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Strasznie mi przykro kochana! Trzymaj się. Przytulam! [emoji813]U mnie 5 poronienie
Tak to były poczatki, teraz już na czas dostaje @.
Bezpieczne to jest jak najbardziej. Ewentualnie może owulacje zatrzymać, więc cykl jest bez owulacyjny wtedy. U mnie owulacja wychodzi tak między 9 a 12dc. Duphaston biorę od tego cyklu teraz, bo wcześniej brałam coś innego, ale nie dla kobiet starających się. No i ja przyjmuje od 15dc do 27dc. Dzisiaj 18 dzień cyklu.Wciąż przyjmujesz progesteron? Jak masz to dawkowane? Ja od 16-26 dc. Ostatnio wyszło tak, ze zgodnie z testem miałam owulacje 16dc i progesteron tez zaczęłam brać 16dc. Czy to bezpieczne??
Tak od wczoraj krwawie obficie ze skrzepami nie moge sie pogodzic, tym razem wszystko bylo ok, dzidzia byla ok i nagle moje cialo zrobilo takie cos. Juz nie mam sil. Jestem tak zalamana.... juz nie wierze ze kiedykolwiek mi sie uda...
U mnie 5 poronienie
I właśnie o to chodzi, przelejesz swoją miłość maciezynską na małą i zajdziesz nawet nie będziesz wiedziała kiedy. Jak ja kiedy psa kupiłamPowiem szczerze, że nie ma nawet kiedy myśleć o testowaniu, okresie, o dniach cyklu. teraz mała śpi, ja korzystam, zjem śniadanie chociaż. [emoji23]
Ja też tylko wazę 55 a zawsze moja waga była 45 i za cholerę nie mogę zrzucić, a chociaż 6 bym chciałaTo ja mam 152 wzrostu. [emoji23]
To ja bym wzięła te 6 bo też mam 153 i niecałe 45kg teraz. I to też mi chyba utrudnia zajścieJa też [emoji14] tylko wazę 55 a zawsze moja waga była 45 i za cholerę nie mogę zrzucić, a chociaż 6 bym chciała