EklerkaDaria
Fanka BB :)
Trzymam kciuki, by był to dobry znak!dziś mamy 18 dc i około 5-6 dni po owu za oknem zimno mamy u mnie -18 piersi dziś sa mniej bolesne odczowam taki lekki tepy bol w podbrzuszu i w okolicach prawego jajnika ale powiem wam ciekawostke wczoraj była u mnie moja bratanica jest w 25 tc brzusiu ma wielki i ja sobie ten brzusia glaskalam i maly mnie kopna a mi jakby na znak jakiś zaswedziala brodawka sutkowa takie mrowienie dostałam i jak nadusilam delikatnie to pokazala się biala kropeczka jakby mleko co o tym myślicie ?? dodam ze jak bylam w ciąży z mlodsza corka tez tak miałam ale w okolicy 25-27 tydzień ze jak uslyszalam placz dziecka zaczynala się produkcja zresztą to była moja zmora po porodzie jak tylko jakies dziecko zaczynalo plakac ze mnie się dosłownie lalo pokarmem a moja mala w szpitalu nie chcala jesc wiec karmiłam dziecko dziewczyny która ze mna lezala bo ona nie miała pokarmu wcale
Trzymam kciuki, za wysoki wynik!U mnie 26 dc. Dzisiaj odbieram wynik bety!!! Stresuje się jak przed maturą choć robiłam w 25 dc i może być za szybko by coś wyszło ale nadzieja umiera ostatnia jajniki lekko kłują, cycki bolą od trzech dni ale dzisiaj jakby trochę mniej.. zobaczymy do 30 dc mam brać dupasthon więc do @ jeszcze napewno z tydzień.
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Przykro mi bardzo....No i przyszła @. Tak czułam ze ten cykl będzie stracony. Nowy miesiąc, nowe nadzieje. Tym razem chyba bede mierzyć temperaturę i robić testy owulacyjne. Zobaczymy co wyjdzie.