reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Kto kiedy testuje? :)
Jestem ciekawa, czy któraś z Was będzie też testować w okolicach 15 marca? U mnie to będzie wtedy 33dc i na pewno jeśli spóźni się @ to lecę na betę. Zero testów domowych. :D

reklama
Hej dziewczyny
Mam pytanie może trochę za szybko ale wolę wiedzieć.jakie wy.macie.zdanie na ten temat..
W jakim czasie każda z was zaczęła kupować dla.dziecka ciuszki i takie tam rzeczy?
W poprzedniej ciąży miałam z tym wielki problem i przy porodzie okazało się ze dużo.rzeczy.mi.brakuje więc.teraz chce być.gotowa.w 100% dziękuję bardzo za odpowiedzi

Ja byłam w takiej radości, że jak tylko w 9tc zobaczyłam serduszko od razu zaczęłam kupować. Nie zdążyłam tylko z rzeczami do szpitala do końca bo córa się miesiąc pospieszyła :)

Szybciutko ta płeć. Mój lekarz po 30tc dopiero mówi.
Przy pierszym nie chcieliśmy wiedzieć, przy 2 i 3 tak a teraz pewnie tez niespodzianka będzie. Fajnie tak do końca nie wiedzieć tylko zdac się na przeczucia.
U nas za kazdym razem dobrze czułam.

Ja przy córce też nie chciałam znać płci ale tak naciskali wszyscy i takie wmawianie że chłopiec, żecw 27tc zapytałam i się dowiedziałam. Mimo że wmawiałam sobie chłopca to intuicja mi mówiła gdzieś tam córka i faktycznie córka, przy drugim i ewentualnym trzecim nie chcę znać płci i na pewno się nie dam :D

@Migdalove kochana u mnie możesz napisać następna @ powinna przyjść 17.03.

Dziś 2dc i leci dość sporo chociaż miesiączki po porodzie mam i tak dużo słabsze niż przed ciążą. Co prawda to pierwszy prawdziwy cykl bez tabletek więc zobaczymy jak kolejne.

Kto kiedy testuje? :)
Jestem ciekawa, czy któraś z Was będzie też testować w okolicach 15 marca? U mnie to będzie wtedy 33dc i na pewno jeśli spóźni się @ to lecę na betę. Zero testów domowych. :D
Ja tak jak ty ;) dzisiaj 9dc a cykle mam ok 32 dni, czekam już z niecierpliwością :)

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczynki u mnie jeszcze dwa dni do @ I dzisiaj zrobiłam test , była tam taka jak by kreska cien cienia ale nie mam pewności więc się nie wpatrywalam w ten test Cierpilowe muszę czekać, choxiaz piersi bolą, podbrzusze boli I wieczorami mam mdłości

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam mocno kciuki aby @ nie przyszla.ja ma termin@ w czwartek.jutro zrobie pierwszy test choc mysle ze nic nie pokarze bo to moze byc 11dpo lub 15dpo.ja od 17 godziny zasypiam na stojaco ledwo dzieciom nalesniki zrobilam.
Link do: Wykres Dni Płodnych i Owulacji Użytkowniczki OvuFriend

reklama
Do góry