reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Chyba core bym chciała [emoji14] ale co będzie to będzie :D ważne żeby zdrowe :D

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png
Ja to zawsze parke chcialam miec ale jak teraz mam corke to jakos mogłabym mieć drugą taką dziewuszke ;-) ale co bedzie to bedzie poza tym jeszcze w ciazy nie jestem to moge sobie gdybac i woleć xP

reklama
Ja też 8.03 chociaż ostatnio mam takiego doła, że chyba nic z tego nie będzie :(

Będzie dobrze ;)
Ja tam się nie nastawiam, bo to pierwszy cykl... a jeszcze jestem w trakcie leczenia ząbków, więc w razie coś za bardzo się nie zmartwię. Chciałabym, żeby udało się najpóźniej we wrześniu, bo będziemy musieli zrobić przerwę jak się nie uda ...

Zrobię test w sobotę i wtedy powtórzę 28 lutego jak nie dostane @ :)

Mi czas tak szybko leci, że pewnie poczekałaby do dnia @... jakoś chyba gorsza byłaby dla mnie np. słaba kreska, a później jej ewentualny brak niż czekanie... choć zobaczymy za tydzień ;p czy mi się odmieni czy nie ;p mam nadzieję, że nie - ja to raczej z tych cierpliwych jestem ;p po za tym nie wiem jak to możliwe, ale mam wrażenie że budzę się w poniedziałek, a już jest piątek...

Będę testowac 8 marca, zrobie sobie prezent z okazji dnia kobiet :) niedlugo później maz ma urodziny, mam nadzieje ze dostanie piekny prezent w postaci dwoch kreseczek :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Widzę, że kilka nas będzie... u mnie 8 marca to byłby 31 dc, a biorąc pod uwagę to że moje ostatnie cykle są 28 dniowe, więc jeśli miałoby coś być to myślę, że już test powinien wyjść, a jeśli @ przyjdzie wcześniej to zaoszczędzę na testach ;p

Mi czas tak szybko leci, że pewnie poczekałaby do dnia @... jakoś chyba gorsza byłaby dla mnie chyba np. słaba kreska, a później jej ewentualny brak niż czekanie... choć zobaczymy za tydzień ;p czy mi się odmieni czy nie ;p mam nadzieję, że nie - ja to raczej z tych cierpliwych jestem ;p po za tym nie wiem jak to możliwe, ale mam wrażenie że budzę się w poniedziałek, a już jest piątek...
Mi to się znowu dłuży chciałabym juz wiedzieć czy się udało czy nie.. :)

Mi to się znowu dłuży chciałabym juz wiedzieć czy się udało czy nie.. :)

Ja to mam wrażenie, że im jestem starsza tym czas mi szybciej leci. Dopiero w listopadzie zastanawialiśmy się czy nie zacząć od lutego, a tu już luty ;)
Przychodzę o 7 do pracy, podnoszę głowę i przeważnie jest już 13 i zawsze zastanawiam się jak to możliwe, jak mam jeszcze tyle roboty, a o 15 kończę ;p

reklama
A napiszesz coś więcej? Miałaś w międzyczasie dziecko? Czy ta drożność chcesz robić po poronieniu?

Napisane na MI 4LTE w aplikacji Forum BabyBoom

Nie mam jeszcze dzieci. Poronienie było już prawie 2 lata temu i od tamtej pory nie zaszłam jeszcze w ciążę drugi raz. Ostatnio zbadałam sobie poziom Amh (rezerwa komórek jajowych) i ponieważ nie wyszedł zadowalająco to moja lekarka zdecydowała,ze czas przyśpieszyć z tymi staraniami.Dlatego następny cykl zaproponowała mi stymulowany a jak to nic nie da to żeby zrobić tą drożność.Jezeli i to nie pomoże to juz chyba tylko invitro pozostanie.

Do góry