reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Ja dziś 2dc, pierwszy okres po zabiegu i ledwie żyję z bólu. A nigdy nie miałam bolesnych miesiaczek. Mam nadzieje, że to tylko jednorazowo...

reklama
Kto kiedy testuje? :)
Jestem ciekawa, czy któraś z Was będzie też testować w okolicach 15 marca? U mnie to będzie wtedy 33dc i na pewno jeśli spóźni się @ to lecę na betę. Zero testów domowych. :D

Ja testuje 6 marca :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@Inka91 to trzymam kciuki [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
@Sliiim Hahaha powodzenia [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Duże rodziny maja mnóstwo zalet, ja uwielbiam swoich chłopaków [emoji7]
@Mamulkakubusia ja szybko kupowałam bo nigdy nie mogłam sie doczekać [emoji23]
@KatiNails a masz preferencje co do płci? Czy wszystko Ci jedno? [emoji3]

@Migdalove ja kupuje taki proszek do czyszczenia pralek i raz w miesiącu piorę na pusto w tym proszku i wszystko ładnie schodzi, a kapsułki bezpośrednio do bębna wrzucam [emoji3]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Migdalove ja kupuje taki proszek do czyszczenia pralek i raz w miesiącu piorę na pusto w tym proszku i wszystko ładnie schodzi, a kapsułki bezpośrednio do bębna wrzucam [emoji3]

No kapsułki to wiadomo, że do bębna. [emoji23]
A co do proszków i ogólnie specyfików do czyszczenia pralek to wszystko było stosowane regularnie przez mamę i myślałam, że pralka jest czysta, ale jak już dogłębnie zaczęłam czyścić to się przerazilam. Wyczyściłam wszystko co dostępne, wspomagałam się szczoteczką do zębów ale akurat tam do tego miejsca jedynie szczoteczka do butelek pomoże. [emoji23]

Ja mam 32 dniowe cykle, myślisz, że by mi mogło juz wykryć w 24dc?
Zależy jak szybko będzie zagnieżdżanie

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Chyba core bym chciała [emoji14] ale co będzie to będzie :D ważne żeby zdrowe :D

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

reklama
Do góry