Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie 10 dc a cykle mam tak 27-29 dniowe. Ale wolę kilka dni po terminie @ zrobić test no chyba, że @ jednak przyjdzie to nie pójdę na betę.Ja tak jak ty dzisiaj 9dc a cykle mam ok 32 dni, czekam już z niecierpliwością
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Kto kiedy testuje?
Jestem ciekawa, czy któraś z Was będzie też testować w okolicach 15 marca? U mnie to będzie wtedy 33dc i na pewno jeśli spóźni się @ to lecę na betę. Zero testów domowych.
Ja też 8.03 chociaż ostatnio mam takiego doła, że chyba nic z tego nie będzieJa 8-ego, jeśli nie przyjdzie @ wcześniej
No kapsułki to wiadomo, że do bębna. [emoji23]@Inka91 to trzymam kciuki [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
@Sliiim Hahaha powodzenia [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Duże rodziny maja mnóstwo zalet, ja uwielbiam swoich chłopaków [emoji7]
@Mamulkakubusia ja szybko kupowałam bo nigdy nie mogłam sie doczekać [emoji23]
@KatiNails a masz preferencje co do płci? Czy wszystko Ci jedno? [emoji3]
@Migdalove ja kupuje taki proszek do czyszczenia pralek i raz w miesiącu piorę na pusto w tym proszku i wszystko ładnie schodzi, a kapsułki bezpośrednio do bębna wrzucam [emoji3]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Zależy jak szybko będzie zagnieżdżanieJa mam 32 dniowe cykle, myślisz, że by mi mogło juz wykryć w 24dc?
Chyba core bym chciała [emoji14] ale co będzie to będzie ważne żeby zdrowe@Inka91 to trzymam kciuki [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
@Sliiim Hahaha powodzenia [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Duże rodziny maja mnóstwo zalet, ja uwielbiam swoich chłopaków [emoji7]
@Mamulkakubusia ja szybko kupowałam bo nigdy nie mogłam sie doczekać [emoji23]
@KatiNails a masz preferencje co do płci? Czy wszystko Ci jedno? [emoji3]
@Migdalove ja kupuje taki proszek do czyszczenia pralek i raz w miesiącu piorę na pusto w tym proszku i wszystko ładnie schodzi, a kapsułki bezpośrednio do bębna wrzucam [emoji3]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom