reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Chyba w Gamecie w Gdyni tez maja takie pokoje ;) ale chyba niepotrzebnie zasiałam niepokój - przeciez to są 2 rozne ośrodki, tylko tak mi się rzucił w oczy Twój post i to że się dzis nasłuchałam o tej warszawskiej Inviccie że musiałam Cie ostrzec :)
Coś ogarniemy. :) w czwartek będę dzwonić i umawiać na badanie. Kiedyś w końcu trzeba je zrobić. :)

reklama
Ty tez sie za bardzo nakrecasz.. bo innym wychodzily ehh nie ma co patrzec na to jak wychodziło innym [emoji6] czekaj cierpliwie [emoji6]
Znam przypadki gdzie przed terminem @ a nawet w terminie @ bylo bialo a testy zaczely wychodzic jakis dobry tydzien po dopiero wiec wiesz, czekaj jeszcze nic straconego [emoji6]
No fakt. Trzeba czekac, bo zaprzątam sobie tylko glowe niepotrzebnie :/

Dziewczyny.... Irenka i Mami_ami postarajcie się myśleć pozytywnie, jeszcze jest duuuuza szansa. Serio. Większości dziewczyn pozytywny test wychodzi w terminie a czasem nawet po terminie @, zależy kiedy była implantacją, a może być przecież później, prawda??? [emoji846][emoji846] prawda. Także nosy do góry i czekamy na II kreski razy 2 [emoji846] A ......,powiem Wam coś, pewnie pomyślicie, ze jestem stuknięta, ale gdzieś przeczytałam jakiś artykuł o afirmacji, a ze sama jestem po psychologii, mimo, ze e zawodzie nie pracuje to trochę w głowie mi zostało i powiem Wam, ze jednak nasze nastawienie, podejście, generalnie psychika wiele znaczy...., No wiec,(tak, wiem, wiem, ze się nie zaczyna zdania od no wiecc, ale..) w tym cyklu od samego początku, nawet jak byłam zła, wkurzona czy tez zdołowana to tak raz-dwa razy dziennie powtarzałam sobie, ze jestem happy, jestem zdrowa i płodna jak królik i ze ja już jestem w tej ciąży i koniec kropka....generalnie taki przekaz to miało. Pewnie pomyślicie sobie, ze jestem nawiedzona ale ... co mi tam [emoji846] jakos lepiej mi było mimo, ze paradoksalnie chciałam umawiać się na monitoring kolejnego cyklu.., i weź tu zrozum kobietę [emoji846]

Ej to u ciebie faza lutealna trwa 24dni ?
Nie mam pojęcia, dopiero mi się wszystko reguluje najkrótszy cykl mój teraz od kwietnia do maja miał 32 dni, a tak miałam po 60, 100 i nawet nie wiem.
Teraz owu przyszła szybciej bo na metforminie jestem i chyba mi wywołał szybciej więc teraz nwm czy okres szybciej będzie czy w terminie ;o

Czemu wy dziewczyny tak wczesnie robice testy ? Same sie dolujecie na reszte dni bo nic nie wyszlo.. 7 9czy 10dni przed @ to zdecydowanie za wczesnie.
Bo a nóż uda się szybciej dowiedzieć, że się jednak udało. [emoji23] Ja na przykład nie dołuje się z powodu negatywnych testów więc spokojnie mogę sobie wcześniej robić. [emoji106]

U mnie cykle odkąd się uregulowały trwają 31/32
Raz mi się zdarzyło ze miałam 30 dniowy, to był dla mnie szok i już myslakam ze się udało. A tu psikus. A najkrótszy tez raz to 24 dn:szok: i tez nie wiedziałam o co chodzi ze tak szybko :baffled: ale pewnie to przez stres:/ ja ogólnie jestem osoba, która bardzo szybko się denerwuje i dużo stresuje, może i to tez wpływa, ale nie potrafię sobie głowy uwolnić od tych myśli... nie da się :no:

Ty tez sie za bardzo nakrecasz.. bo innym wychodzily ehh nie ma co patrzec na to jak wychodziło innym [emoji6] czekaj cierpliwie [emoji6]
Znam przypadki gdzie przed terminem @ a nawet w terminie @ bylo bialo a testy zaczely wychodzic jakis dobry tydzien po dopiero wiec wiesz, czekaj jeszcze nic straconego [emoji6]
U mnie ani jednego pozytywnego testu aż do 9tc. ;)

Dziewczyny u mnie tak jak myśłam kiepsko rano wyszła druga kreska po południu skąpy okres że skrzepami niestety. Więc nie wiem. Może się nie przyjęło, a może mnie testy oszukały. Przykro i tyle, ale serio przyjęłam to na chłodno.. Stara jestem 33 lata więc podjęliśmy decyzję o leczeniu także wybieramy się do invicty w tym miesiącu. Będziemy wiedziec co jest nie tak. Za Was wszystkie trzymam kciuki. Zamelduje Wam co i jak po wizycie. Buziaki :*

Hmmm.., zobaczysz jutro.. czasem kobiety maja krwawienie w terminie miesiączki. Powtórz jutro test... może @ sie nie rozkręci...,, a i nie jesteś stara.., ja jestem starsza [emoji846]

reklama
Nie mam pojęcia, dopiero mi się wszystko reguluje najkrótszy cykl mój teraz od kwietnia do maja miał 32 dni, a tak miałam po 60, 100 i nawet nie wiem.
Teraz owu przyszła szybciej bo na metforminie jestem i chyba mi wywołał szybciej więc teraz nwm czy okres szybciej będzie czy w terminie ;o
Aaa. No bo troche za dluga ta faza by byla [emoji848] z tego co pamietam druga faza powinna trwać 10-16dni

Do góry