reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Dziewczyny u mnie tak jak myśłam kiepsko rano wyszła druga kreska po południu skąpy okres że skrzepami niestety. Więc nie wiem. Może się nie przyjęło, a może mnie testy oszukały. Przykro i tyle, ale serio przyjęłam to na chłodno.. Stara jestem 33 lata więc podjęliśmy decyzję o leczeniu także wybieramy się do invicty w tym miesiącu. Będziemy wiedziec co jest nie tak. Za Was wszystkie trzymam kciuki. Zamelduje Wam co i jak po wizycie. Buziaki :*
[emoji17] Przykro mi bardzo [emoji17] Może potrzebne będzie coś na podtrzymanie? Przy następnych próbach w razie czego, lepiej dmuchać na zimne [emoji17] Nie mów tak nie jesteś stara, trzymam kciuki i daj znać co i jak [emoji8]

reklama
Dziewczyny u mnie tak jak myśłam kiepsko rano wyszła druga kreska po południu skąpy okres że skrzepami niestety. Więc nie wiem. Może się nie przyjęło, a może mnie testy oszukały. Przykro i tyle, ale serio przyjęłam to na chłodno.. Stara jestem 33 lata więc podjęliśmy decyzję o leczeniu także wybieramy się do invicty w tym miesiącu. Będziemy wiedziec co jest nie tak. Za Was wszystkie trzymam kciuki. Zamelduje Wam co i jak po wizycie. Buziaki :*
3maj się Kochana i koniecznie informuj co i jak ;*

Ja miałam w ogóle nie robić, tak się nakręciłam ze już robię z ciekawości, bo inne dziewczyny robiły 9dpo czy tam 10... głupia jestem :mad:
Ty tez sie za bardzo nakrecasz.. bo innym wychodzily ehh nie ma co patrzec na to jak wychodziło innym [emoji6] czekaj cierpliwie [emoji6]
Znam przypadki gdzie przed terminem @ a nawet w terminie @ bylo bialo a testy zaczely wychodzic jakis dobry tydzien po dopiero wiec wiesz, czekaj jeszcze nic straconego [emoji6]

Kochana na 100% jest za wcześnie! Trzymam kciuki za takie mocne kreski na ciążowym jak u mnie dzisiaj na owulacyjnym! :) Tylko poczekaj parę dni:)
PS. I oby Twoja pomyłka była prorocza;):D
Hi hi 3mam Kochana za Ciebie kciuki ! ;* tez miałam mega krechy na owu ;) akurat to jedyne co mi wychodzi tak normalnie naturalnie 8-):rolleyes2:

reklama
Do góry