1
174974
Gość
Hej! Wy mi kochane powiedzcie czy miala któraś z was objawy zagnieżdżenia i czuła jak to zachodzi? I nie chodzi i o typowe plamienie implantacyjne. 
5 dni do testowania...
5 dni do testowania...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Miałam ale moją historię pewnie już znasz na pamięć [emoji23]Hej! Wy mi kochane powiedzcie czy miala któraś z was objawy zagnieżdżenia i czuła jak to zachodzi? I nie chodzi i o typowe plamienie implantacyjne.
5 dni do testowania...
Trzymam kciuki za pozytywa@Fleur86 testuje jutro bo dziś biorę ostatnią tabletkę luteiny i chce wiedzieć co dalej ...... Ale póki co mam cały czas uczucie że nic z tego![]()
Jak 'cos' czujesz poczekaj dwa dni odkąd się to zaczęło i wtedy testujHej! Wy mi kochane powiedzcie czy miala któraś z was objawy zagnieżdżenia i czuła jak to zachodzi? I nie chodzi i o typowe plamienie implantacyjne.
5 dni do testowania...
To fakt. [emoji23]Miałam ale moją historię pewnie już znasz na pamięć [emoji23]
Właśnie tak obliczyłam i 1 czerwca będę testować.Jak 'cos' czujesz poczekaj dwa dni odkąd się to zaczęło i wtedy testuj![]()
48h po rozpoczęciu zagnieżdżania beta iwinna być już w moczu![]()
Trzymam kciuki [emoji106][emoji106][emoji106][emoji106][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]Właśnie tak obliczyłam i 1 czerwca będę testować.![]()
Dzisiaj jest 6dpo i właśnie mam dziwne parcie na pęcherz, i takie też dla mnie dziwne uczucie w brzuchu, którego jeszcze nie miałam. No ze śluzem też jakoś dziwnie, bo w owulacje miałam go ogrom, potem taka cisza dwa dni i teraz znowu nawał śluzu płodnego. No i poza tym bardzo szybko objawy na @.Trzymam kciuki [emoji106][emoji106][emoji106][emoji106][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]
To za 2-3 dni możesz już próbować testować czułym :*Dzisiaj jest 6dpo i właśnie mam dziwne parcie na pęcherz, i takie też dla mnie dziwne uczucie w brzuchu, którego jeszcze nie miałam. No ze śluzem też jakoś dziwnie, bo w owulacje miałam go ogrom, potem taka cisza dwa dni i teraz znowu nawał śluzu płodnego. No i poza tym bardzo szybko objawy na @.
Prawdę mówiąc liczyłam na to, że poczekamy sumiennie chociaż do sierpnia ale oczywiście jak to u nas. [emoji23] Tak czy inaczej będziemy cieszyć się jak jednak się udało. Wszystko do ogarnięcia.To za 2-3 dni możesz już próbować testować czułym :*
Trzymam mocno mocno kciuki :*
I już nie mogę się doczekać aż zobaczę Twoje dwie kreski, a potem fasoleczke na zdjęciu z USG [emoji7][emoji7]