reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
@ForgetMeeNot mam nadzieję, że ten cykl jest Twój! I ze będziesz musiała szybko wrócić do Pani doktor;) no i miałabyś fajny prezent urodzinowy :)
Ten cykl na totalnym luzie. Odrzuciłam wszystkie leki, oprócz witamin, euthyroxu i wiesiołka. Będzie co ma być. W tym cyklu dowiemy się co u mojego męża i to jest najważniejsze, nie nastawiam się na ciążę ;) ten cykl to ma być przyjemność ;) a nie sex z "zegarkiem w ręku" ;)
@Magda 2791 to trzymam kciuki za jutro, potrzebujemy tu 2 kreseczek, bo już ok tydzień nowe kreseczki się nie pojawily;):)
@Migdalove fajnie będzie jak wyjdzie właśnie wtedy, kiedy nie jesteś nakręcona, że to musi być akurat w tym cyklu. Życzę Ci żeby objawy, które czujesz to było właśnie TO[emoji173]️ dzidziuś na dzień dziecka [emoji173]️
Ja zawsze mam szczęście do ciekawych dat na testowanie. [emoji23] Ostatnio miałam na święta, pozniej na rocznicę zaręczyn, następnie urodziny mojego i tak ciągle coś. A teraz dzień dziecka. :)
Najgorsze było testowanie rok temu w dzień matki, takie miałam objawy, że o mamo, a test negatywny. No ale cóż, nie ma co się załamywać tylko próbować dalej. :)

reklama
Do chwili operacji przytyłam 15 kg, startowałam z wagą 42kg. Później dwa lata męczyłam się z tą wagą, nie miałam motywacji żeby schudnąć. No i teraz waze 48kg, schudłam 9kg w 4-5 miesiący tej diety od lekarza. :) teraz właśnie widzę jak przed @ zbiera mi się woda w organizmie bo brzuch lekko odstaje i taki właśnie inny jest.
To może faktycznie woda :)
Ja teraz jestem na + 1,5 kg od wagi początkowej a we wtorek zaczynamy 29tc.
Na tym etapie z młodym miałam +10kg (ale ciążę z młodym też właśnie zaczynalam od 42kg, ta od 52kg)

To może faktycznie woda :)
Ja teraz jestem na + 1,5 kg od wagi początkowej a we wtorek zaczynamy 29tc.
Na tym etapie z młodym miałam +10kg (ale ciążę z młodym też właśnie zaczynalam od 42kg, ta od 52kg)
Właśnie myślę też na drugie, że to była wina tarczycy. Nie była kontrolowana, teraz jak jest kontrolowana to nie dość, że z łatwością chudnę to i lepiej się czuje. :)

Hej! Wy mi kochane powiedzcie czy miala któraś z was objawy zagnieżdżenia i czuła jak to zachodzi? I nie chodzi i o typowe plamienie implantacyjne. :)
5 dni do testowania...
Mnie tak 7dpo zaczęło boleć podbrzusze, do trego cycki- było to na tyle dziwne, ze te bole zawsze mialam gdzies 2 dni przed @, nigdy wczesniej tak szybko. Noo i najlepsze-niby zapalenie pecherza ;) ogromne parcie na pecherz...

reklama
Czesc dziewczyn, ale sie wczoraj schlalam.... jesli fasola jest yo miala wczoraj udana imprezke.... dziś cierpię, jakies sposobu na modrerce..?

Elektrolity Kochana [emoji846][emoji846] ewentualnie english breakfast [emoji846][emoji846] chooooociaz to byłby wyczyn [emoji846] cocq-cola tez pomaga. Solidna dawka cukru na kaca jest jak zbawienie, serio [emoji846]

Do góry