1
174974
Gość
Ja zawsze mam szczęście do ciekawych dat na testowanie. [emoji23] Ostatnio miałam na święta, pozniej na rocznicę zaręczyn, następnie urodziny mojego i tak ciągle coś. A teraz dzień dziecka.@ForgetMeeNot mam nadzieję, że ten cykl jest Twój! I ze będziesz musiała szybko wrócić do Pani doktor no i miałabyś fajny prezent urodzinowy
Ten cykl na totalnym luzie. Odrzuciłam wszystkie leki, oprócz witamin, euthyroxu i wiesiołka. Będzie co ma być. W tym cyklu dowiemy się co u mojego męża i to jest najważniejsze, nie nastawiam się na ciążę ten cykl to ma być przyjemność a nie sex z "zegarkiem w ręku"
@Magda 2791 to trzymam kciuki za jutro, potrzebujemy tu 2 kreseczek, bo już ok tydzień nowe kreseczki się nie pojawily
@Migdalove fajnie będzie jak wyjdzie właśnie wtedy, kiedy nie jesteś nakręcona, że to musi być akurat w tym cyklu. Życzę Ci żeby objawy, które czujesz to było właśnie TO[emoji173]️ dzidziuś na dzień dziecka [emoji173]️
Najgorsze było testowanie rok temu w dzień matki, takie miałam objawy, że o mamo, a test negatywny. No ale cóż, nie ma co się załamywać tylko próbować dalej.