reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Spróbuj zająć czymś głowę [emoji8]
Ja jak 'zluzowałam' to zaszłam w ciążę [emoji23]
Z synem 12 cykli nieudanych. Powiedziałam koniec. najwidoczniej nie mogę mieć dzieci. I od razu w 13 cyklu zaskoczyłam [emoji23] gdzie ciąży wtedy bym się nie spodziewała.
Teraz tak się nakręciłam już w 2cs że stwierdziłam no nie.. nie mogę się doprowadzić do takiego stanu jak podczas starań o syna. Oczywiście testy owu w ruch, miłości regularnie. Ale od owulacji (12dc!) szukałam byle czego żeby nie myśleć. Objawy same przyszły 6 dpo. 9dpo test pozytywny (21dc).
Próbuje ale ciężko, bo nie wiem czego mam się spodziewać, nie chce się nastawiać bo napewno będzie mi przykro, ale zawsze jest następny cykl [emoji17] No widzisz! Często mówią, że trzeba wyluzować i jak już odpuszcza się to zaskakuje i bum niespodzianka [emoji64][emoji23] 6 dpo to szybko ;o tak szybko są już objawy?

reklama
Próbuje ale ciężko, bo nie wiem czego mam się spodziewać, nie chce się nastawiać bo napewno będzie mi przykro, ale zawsze jest następny cykl [emoji17] No widzisz! Często mówią, że trzeba wyluzować i jak już odpuszcza się to zaskakuje i bum niespodzianka [emoji64][emoji23] 6 dpo to szybko ;o tak szybko są już objawy?
Objawy zagnieżdżania, nie ciąży [emoji14]
Ale z synem tak nie miałam. Także to nie reaguła :)

Wiem wiem, że zagnieżdżenia [emoji23][emoji8] Ciekawe jak u mnie będzie i czy coś się zadzieje [emoji23]
Ja to na początku myślałam że po prostu skoro owu miałam wcześniej, to ten cykl się pokiełbasił i miesiączka wcześniej przyjdzie (nigdy mocnych bóli jak na @ nie miałam tyle dni przed jej terminem). Ale kolejnego dnia non stop do WC. Nawet jak się wysikałam to dalej miałam wrażenie że coś na pęcherzu jest. Ale bez bólu od strony układu moczowego więc wtedy dało mi to do myślenia że jest coś na rzeczy. Bo tak to bym nie wpadła na to robić ten test tyle dni wcześniej [emoji23]

Ja dziewczyny dzis 15 dc, tuż po serduszkowaniu i po oglądaniu z mezusiem meczu Real - Liverpool :Ddziś dzień mamy więc może jakaś dzidzia się wykluje :tak:

@Sliim może jeszcze się podniesie? Mimo wszystko trzymam kciuki, u mnie dziś temperatura podniosła się o 0,. Dziś ostatni dzień luteiny a jutro test.... Boję się rozczarowania :(

reklama
Do góry