Ile będzie dpo?O 0,1 powinno być, coś mi ucielo
reklama
Magda 2791
Fanka BB :)
Jutro powinno być 13-15 dpo
Nie robie sobie nadzieji ale trzymam za Ciebie kciuki!@Sliim może jeszcze się podniesie? Mimo wszystko trzymam kciuki, u mnie dziś temperatura podniosła się o 0,. Dziś ostatni dzień luteiny a jutro test.... Boję się rozczarowania
To ja bym już pewnie nie czekała na test [emoji23]Jutro powinno być 13-15 dpo
Otoona
Ślicznie wyglądasz [emoji16]. Ja dokładnie dziś jestem w połowie ciąży [emoji4] A jutro mam badania polowkowe. Tobie to już teraz szybko zleci A u mnie jeszcze zostało 140 dni hehe [emoji14].@Migdalove ja cały czas trzymam mocno kciuki za Ciebie :*
Wogole za wszystkie staraczki.
W końcu wszystkie się doczekacie [emoji7]
Ja we wtorek zaczęłam trzeci trymestr ciąży, do terminu zostało mi 86 dni [emoji33] zaczynam się stresować bo za szybko ten czas leci [emoji33]
Zobacz załącznik 860820
Tobie też zleci szybko zobaczysz ! :*Ślicznie wyglądasz [emoji16]. Ja dokładnie dziś jestem w połowie ciąży [emoji4] A jutro mam badania polowkowe. Tobie to już teraz szybko zleci A u mnie jeszcze zostało 140 dni hehe [emoji14].
ForgetMeeNot
Kati extra wyglądasz a jaki piękny brzuszek@Migdalove ja cały czas trzymam mocno kciuki za Ciebie :*
Wogole za wszystkie staraczki.
W końcu wszystkie się doczekacie [emoji7]
Ja we wtorek zaczęłam trzeci trymestr ciąży, do terminu zostało mi 86 dni [emoji33] zaczynam się stresować bo za szybko ten czas leci [emoji33]
Zobacz załącznik 860820
@KatiNails piękna z Ciebie kobieta i pięknie wyglądasz w ciąży
@Sliim nadal trzymam kciuki! Może jeszcze jest szansa... Choć lepiej chyba się nie nakręcać a potem miło zaskoczyć 
@Magda 2791 no to kciuki zaciśnięte! Oby tylko rosła kiedy zamierzasz testować?
@ForgetMeeNot cieszę się, że nie ma przeciwwskazań do starań jaka dawkę euthyroxu dostałaś? Czyli jakieś zmiany zapalne miałaś w obrazie usg? Podejrzewa początek hashi? Czy tej drugiej autoimmunologicznej-gravesa basedowa? Oby to nie było nic z tego! Musisz to kontrolować co jakiś czas, a ja liczę, że nic się z tego nie rozwinie trzymam kciuki za ten cykl! Który to dc? Jakoś 18-19 chyba, tak? Ile dni do testowania Ci zostało??
A tak poza tym to witam się w 1dc... i zaczynam 5cs. Tak jak czulam okres od razu obfity i bolesny... Oby minął szybko.
@Sliim nadal trzymam kciuki! Może jeszcze jest szansa... Choć lepiej chyba się nie nakręcać a potem miło zaskoczyć 
@ForgetMeeNot cieszę się, że nie ma przeciwwskazań do starań jaka dawkę euthyroxu dostałaś? Czyli jakieś zmiany zapalne miałaś w obrazie usg? Podejrzewa początek hashi? Czy tej drugiej autoimmunologicznej-gravesa basedowa? Oby to nie było nic z tego! Musisz to kontrolować co jakiś czas, a ja liczę, że nic się z tego nie rozwinie trzymam kciuki za ten cykl! Który to dc? Jakoś 18-19 chyba, tak? Ile dni do testowania Ci zostało??
A tak poza tym to witam się w 1dc... i zaczynam 5cs. Tak jak czulam okres od razu obfity i bolesny... Oby minął szybko.
ForgetMeeNot
Właśnie typowych zmian zapalnych i ogniskowych nie ma, ale jest rozluźniona echostruktura i obniżona echogeniczność plus wynik tsh, który niby jest ok ale na ciążę powinien być max do 1,5. Wskazuje to na wczesną fazę AITD, czyli jedno lub drugie, no ale dostałam małą dawkę euthyroxu - 25 a jak ciąża mam zwiększyć do 50 i oczywiście kontrolować niezależnie czy ciąża będzie czy nie, tylke tylko, że jak będzie to mam się zgłosić do niej wcześniej. Na do widzenia powiedziała mi, że ma nadzieję, że następnym razem przyjdę do niej w ciąży.@KatiNails piękna z Ciebie kobieta i pięknie wyglądasz w ciąży
ZObaczymy, nie nakręcam się. Dzisiaj mam 20dc, temp. wysoko bo 37,15, piersi bolą, jajniki też, generalnie ma uczucie, że coś tam się dzieje aleee..... w poprzednim cyklu też tak miałam i teraz wrzucam na luz, serio. Jeśli chodzi o testy to mam ich duuuuużo, z allegro wiec tak sobie myślę, że po niedzieli zacznę sobie robić tak z czystej ciekawości, tym bardziej, że w Boże Ciało mam urodziny i szykuje się dłuuugi weekend więc będę testować kontrolnie
Ehh... przykro mi. Miałam nadzieję, że jednak @ się nie pojawi. Ten cykl monitorujesz czy działacie na luzie? Mam nadzieję, że zakończy się plusem bardzo mocno trzymam za to kciuki :*
reklama
Magda 2791