reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Hej dziewczyny witam sie po weeweekendzie :) mnie brzuch coraz bardziej boli wiec chyba @ się zbliża :D juz nie moge się doczekać staranek :) jestem pełna nadziei kurde i licze na szybkie zafasolkowanie :) wam tez tego zycze :*

reklama
Hej dziewczyny! W końcu coś się ruszyło w sprawie pracy! Zadzwoniła do mnie pani, która znalazła mój profil na niania.pl i jutro jadę na spotkanie. Byłoby super jakbym dostała pracę w charakterze niani. :) Trzymajcie za mnie kciuki. :)

Hej dziewczyny! W końcu coś się ruszyło w sprawie pracy! Zadzwoniła do mnie pani, która znalazła mój profil na niania.pl i jutro jadę na spotkanie. Byłoby super jakbym dostała pracę w charakterze niani. :) Trzymajcie za mnie kciuki. :)

O kurcze to super :D trzymam mocno kciukasy kochana!

O super praca też miałam możliwości pracy jako niania z tego serwisu ale wtedy już podjęłam inną pracę :) teraz czekam na okazję pracy w przedszkolu lub żłobku:)

Hej dziewczyny dzis temperatura 37,3 . 15 dpo lub 11dpo .test zrobilam jakis cien cienia widac.ale pozytywnym bym nie nazwala.za dwa dni powtorze.boje sie ze sie nie udalo....wiem ze to jeszcze ma prawo nie pokazac ale jest mi bardzo smutno.jutro termin @.wedlug pierwszego terminu owulacji.wedlug temperatury dopiero w niedziele.prosze trzymajcie kciuki.trzymam mocno za was.migdalove trzymam kciuki za prace.
Link do: Wykres Dni Płodnych i Owulacji Użytkowniczki OvuFriend

Ostatnia edycja:
Witajcie dzielne staraczki!
Jestem nowa w tej grupie i z tego co przeczytałam chyba najdłuzsza stazem jezeli chodzi o starania... mianowicie teraz jest 16 cykl starań... od 3 cykli na CLO, drugi cykl monitorowany gdzie pęcherzyki były piękne i samoczynnie pękały. Po owulacji przyjmuje dupasthon 2x1 i luteinę dopochwowo 1x1. W tym cyklu lekarz kazał mi je brac az do 30 dc. Więc się zastanawiam kiedy mogę testowac? dopiero po odłozeniu dupasthonu i luteiny czy jednak jakoś w 28 dc juz bym mogła?
Mąz badał nasienie ale musi badanie powtórzyc, z pierwszego wynikało ze nie ma w nim w ogóle plemników :( nie mniej jednak maz mówi ze ze stresu nasienia oddał znikomą ilośc więc mam nadzieję ze to dlatego taki wynik... Mam bardzo niski progesteron, badałam w 3 dniu cyklu i norma jest 0,2-1,5 a moj poziom to 0,05 :( lekarz powiedział ze bez leczenia w ciązę nie zajdę bo przy tak niskim progesteronie nie mam w ogóle naturalnej owulacji, muszę zatem stymulowac CLO.

reklama
Witajcie dzielne staraczki!
Jestem nowa w tej grupie i z tego co przeczytałam chyba najdłuzsza stazem jezeli chodzi o starania... mianowicie teraz jest 16 cykl starań... od 3 cykli na CLO, drugi cykl monitorowany gdzie pęcherzyki były piękne i samoczynnie pękały. Po owulacji przyjmuje dupasthon 2x1 i luteinę dopochwowo 1x1. W tym cyklu lekarz kazał mi je brac az do 30 dc. Więc się zastanawiam kiedy mogę testowac? dopiero po odłozeniu dupasthonu i luteiny czy jednak jakoś w 28 dc juz bym mogła?
Mąz badał nasienie ale musi badanie powtórzyc, z pierwszego wynikało ze nie ma w nim w ogóle plemników :( nie mniej jednak maz mówi ze ze stresu nasienia oddał znikomą ilośc więc mam nadzieję ze to dlatego taki wynik... Mam bardzo niski progesteron, badałam w 3 dniu cyklu i norma jest 0,2-1,5 a moj poziom to 0,05 :( lekarz powiedział ze bez leczenia w ciązę nie zajdę bo przy tak niskim progesteronie nie mam w ogóle naturalnej owulacji, muszę zatem stymulowac CLO.

Witaj! Ja również mam przepisany duphaston i lekarz mówił, żeby zrobić test w ostatnim dniu brania tabletek i w zależności co pokaże test, jeśli pozytywny to brać dalej duphaston a jeśli negatywny to zakończyć brać i czekać na @. Tyle, że ja odstawiać duphaston mam w 26dc ale tak jak piszesz to na spokojnie możesz w 28dc zrobić test, a może nawet lepiej betę, będzie wiarygodniejsza. Co do stażu to u mnie ten cykl jest 18 i mam nadzieję, że do 20 już się uda. ;) Na pierwszej stronie mamy tabelkę, jeśli chcesz choć trochę poznać nasze grono to warto zerknąć. :) Jeśli chcesz być na liście to zapoznaj się z danymi jakie wpisujemy, napisz mi je i dodam Cię do tabelki. :)

Do góry